Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Tema "My name is Earl". Zanimljiva ispovedaonica, mada sam stekla utisak i da se neko hvali. Ima li sta zanimljivije na ovom svetu od ljudi! :))
Da, čitala sam malo... Loše je uvek zanimljivije od dobrog :) Samo, i to treba umeti...
Da, ali ipak nema smisla! :))
Odoh malo na kisu, i moram, ali i da ponovim jedan sareni kisobran. ;)
Cao! Svraticu malo kasnije... Da pobedim! :)
Ajde, čuvam ti mesto! :)
тест...јен два јен два.....
Mršte u igre.
:)
Мрш тамо де сунце не сија.......
Gamby, ne mešaj mi se u pobedu, molim te :)
:чека да му се слегне јело па да за сат времена ради трбух кад већ није могло да се трчи:
Gde su ljudi? Nema ljudi...
Pobeda! :))
Ako nema ljudi,ima žena :))
Jao, Gogo, pa šta su žene ako nisu ljudi? Krokodili? :))
To sam najviše mrzela kod nastavnika biologije u osnovnoj. Uvek je govorio: Kod čovjeka... i Kod žene...
Msm, nisam ja feministkinja ama ni najmanje, ali... :)
Jaco,draga(nemoj nikom da kažeš,ali ja mislim da su žene superiorne u odnosu na muškarce),tako da meni ta "podela" ne ide na "štetu" lepšeg pola ;)))
E,a internet mi je na kurblu,20 min. ga nema,dve sekunde ima... :/
Auuuuuuu od kad nisam bio na ovoj temi, a nekad sam dolazio na Vukajliju samo zbog ove igre :D
pozzz
Ne znam na šta ide, al' ovde je ti napravi. Ja sam nas sve potrpala u istu korpu. :)
Ćuti, kako se primakne zima tako samo čekam da mi zaledi prijemnik. :))
Pa,gde si,izgubljeni sine??? :))))
Brain,da te upoznam sa Jacom :))
Jaco,ovo je Brain,iliti Pametnjaković :))
Ljubim ruke...:)
gle,gle....šta se ovuda dešava?!?;)
Vi'š kako je lepo vOspitan :))