Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Tema "My name is Earl". Zanimljiva ispovedaonica, mada sam stekla utisak i da se neko hvali. Ima li sta zanimljivije na ovom svetu od ljudi! :))
Da, čitala sam malo... Loše je uvek zanimljivije od dobrog :) Samo, i to treba umeti...
Da, ali ipak nema smisla! :))
Odoh malo na kisu, i moram, ali i da ponovim jedan sareni kisobran. ;)
Cao! Svraticu malo kasnije... Da pobedim! :)
Ajde, čuvam ti mesto! :)
тест...јен два јен два.....
Mršte u igre.
:)
Мрш тамо де сунце не сија.......
Gamby, ne mešaj mi se u pobedu, molim te :)
:чека да му се слегне јело па да за сат времена ради трбух кад већ није могло да се трчи:
Gde su ljudi? Nema ljudi...
Pobeda! :))
Ako nema ljudi,ima žena :))
Jao, Gogo, pa šta su žene ako nisu ljudi? Krokodili? :))
To sam najviše mrzela kod nastavnika biologije u osnovnoj. Uvek je govorio: Kod čovjeka... i Kod žene...
Msm, nisam ja feministkinja ama ni najmanje, ali... :)
Jaco,draga(nemoj nikom da kažeš,ali ja mislim da su žene superiorne u odnosu na muškarce),tako da meni ta "podela" ne ide na "štetu" lepšeg pola ;)))
E,a internet mi je na kurblu,20 min. ga nema,dve sekunde ima... :/
Auuuuuuu od kad nisam bio na ovoj temi, a nekad sam dolazio na Vukajliju samo zbog ove igre :D
pozzz
Ne znam na šta ide, al' ovde je ti napravi. Ja sam nas sve potrpala u istu korpu. :)
Ćuti, kako se primakne zima tako samo čekam da mi zaledi prijemnik. :))
Pa,gde si,izgubljeni sine??? :))))
Brain,da te upoznam sa Jacom :))
Jaco,ovo je Brain,iliti Pametnjaković :))
Ljubim ruke...:)
gle,gle....šta se ovuda dešava?!?;)
Vi'š kako je lepo vOspitan :))