Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ooo, čast mi je i zadovoljstvo! :))
A što si se ti izgubio? :)
Ooo,koga je mačka dovuklaaa :))
'De si,Bato? Šta je ovo bre?Reunion oldtajmera? :)))
De znam, obaveze valjda...a sada se više zanimam na podforumu Muzika, nego ovde:)
Oooooooo bane, sto godina...
Sam ja to upala na neku godišnjicu mature? :))
pa sad sto godina i neki dan manje više.....;)
seko..ajd na FB;)
"Obaveze"-čuj njega,ahahahahaa!!!Mislila sam da nikad ne doživim da Brain postane odgovorno dete!!
A prođe okupljanje bez dedine rakije,Brain,sunce ti tvoje! :)))
Jel sviruckaš? :)
ED: Bato,ja ti rekoh da se NEVER AGAIN ne vrćem na taj FB ! :P
Jesi, jesi, ali se ne ljutimo...nego kad smo već kod godišnjice...meni je za tri, četiri dana godišnjica od registracije:DDD
Dobro veče :)
Pametno Gogo, pametno...sviram i dalje naravno, a i pijem dedinu rakiju i nosim u školu ponekad:)
Ćao,Peki :))))
U školu??Crno dete,a rekao si da ste sve popili kad si išao na koncert,lažove mali! :))
Kupio deda od kuma još:D
Vozdrica pekky!
Eto, sad nisam više najmlađija. :))
Ја сам духом најмлађи.........
Nisi,Jaco,Brain ti je oteo titulu :))
Lažov mali! :)))
meni je godišnjica registracije bila 6.-og...seka krije svoju lepotu:)))!!!!
Jacka, koje si god? :)
Seka je postavila jedared-dvared sliku ovde kad je bilo dobro društvo :))
Al' i sklonila,jer je bila ko plakat! :)
Ako, ako Gogo, videćeš ti kad ti sin dođe u moje godine...:D
Aaaaaaa čestitam bane, da častiš...:p
Aj' ne sluti mi tu,Jagodinac! :)))
E,ako postane takav veseljak ko ti-ne marim :)))
poz ekipi