Али ако сам пореметио простор-време, да ли то значи да нећу моћи да се врнем у нормално време, јер је оно престало да постоји, а ја сам доошао из неког другог времена тј оног које не постоји.
Dimenzije ne mogu jednostavno da prestanu da postoje...
И колико година имам у том случају, 0 или колико сам имао у тренутку доласка у старије доба?
Šta ako naše poimanje vremena ne važi za medjudimenzionalna putovanja...
moram da prokomentarisem ovo o par. univerzumu. kake on ima veze sa putovanjem kroz vreme? to su dve razlicite stvari. i nema dokaza da i jedna od tih 2 stvari postoje
Ако мислиш да универзум нема границу ширења, зашто би нешто тако неодређено имало границу мултипликовања? Ово је само питање на твоје питање, за које мислим да није тачно. Као ни моје. Скоро свако питање је у овој теми је реторичко. Зашто тражите одговор на нешто што не могу људи с мозгом да дају већ 500 и кусур година, колико се мисли о томе?
cule ne postoji, nema dokaza da postoji, verovatno ni ne funkcionise tako kako mi zamisljamo (ako uopste postoji) debata o tome bi bilo cisto gubljenje vremena. verovatno bi izmislili trecu stvar koja bi objasnila ove dve
Pa samo bih mogao da preporučim film "Povratak u budućnost" (čini mi se da će 3. deo najbolje odgovoriti na tvoje pitanje, a ima veze sa paralelnim vremenskim linijama)
Мајмунолики то што сам са те стране мање поткован не умањује реалност мог аргумента. Мада, што рече Цуле, и ја серем, дакле, троловање званично може да се настави.
Možda jednostavnim ubijanjem bube stvaraš nov univerzum.
Nego, kakve to ima veze sa 30.000 nepirijavljenih kineza?
А шта је са постојећим?
Стефане не спамуј.
Судњи дан, искајте грехе и ухватите се за руке. Ако имате за чије.
Dimenzije ne mogu jednostavno da prestanu da postoje...
Šta ako naše poimanje vremena ne važi za medjudimenzionalna putovanja...
Čekaj Borko, ima li ikakve zdrave konekcje između jebene nerotkinje i zgažene bube?
Сваки пут када честица има неки избор, по тој теорији ствараш нови универзум. Дакле, тетраџилион тетраџилиона универзума сваке секунде, теоретски.
moram da prokomentarisem ovo o par. univerzumu. kake on ima veze sa putovanjem kroz vreme? to su dve razlicite stvari. i nema dokaza da i jedna od tih 2 stvari postoje
Озбиљно?
To je to..
Ovo sam našao na forumu prije, a i borko pomenu, te rekoh što da ne, ako neko nije pročitao, eto prilike. Multiverzum
Ako uzimemo da nisu prostorno ograničeni, što da ne.
Šta će nam dokazi? Ovo je metafizika valjda.
Ali da li to znači da ima tetradzilion Represija u drugim dimenzijama...
Ако мислиш да универзум нема границу ширења, зашто би нешто тако неодређено имало границу мултипликовања? Ово је само питање на твоје питање, за које мислим да није тачно. Као ни моје. Скоро свако питање је у овој теми је реторичко. Зашто тражите одговор на нешто што не могу људи с мозгом да дају већ 500 и кусур година, колико се мисли о томе?
Нажалост. :)
Али, са ведрије стране, постоји их још афслхдс тетраџилиона у којима Репресије нема.
Бар од старе Грчке.
Zato što noulajfujemo subotom uveče:)
Jedan dobar film Possible worlds .. Zanimljiv i neobičan. Na sličnu temu, pa ko voli, je li..
cule ne postoji, nema dokaza da postoji, verovatno ni ne funkcionise tako kako mi zamisljamo (ako uopste postoji) debata o tome bi bilo cisto gubljenje vremena. verovatno bi izmislili trecu stvar koja bi objasnila ove dve
Pa samo bih mogao da preporučim film "Povratak u budućnost" (čini mi se da će 3. deo najbolje odgovoriti na tvoje pitanje, a ima veze sa paralelnim vremenskim linijama)
De je onaj Borko usta ga 'bem,zakuva i ode...
Мајмунолики то што сам са те стране мање поткован не умањује реалност мог аргумента. Мада, што рече Цуле, и ја серем, дакле, троловање званично може да се настави.