Tinejdžeri vukajlije

1. Ja znam da nas svi ovde mrze i diskriminišu,ali želim da vidim koliko nas je,da vidim podršku bar od svoje(niže) kaste.

EDIT: Pošto, jelte, tema postoji 'volko dugo, neka od čeljadi koja su bila u glavini ekipe na temi, su izrasla. Tako da su i oni, jelte, pozvani da sa vremena na vreme navrate, iako su postali dosadni matorci.

2. Јел се ово односи на тинејџере духом или годинама?

3. Ја сам тинејђер духом. :)

4. Ја сам тинејџер још нешто мање од годину дана, и једва чекам да престанем да будем тинејџер, да могу напокон да почнем да их критикујем.

5. Е јебига , ја духом спадам у предшколце :))

6. I duhom i godinama! PRAVDA ZA TINEJDZERE!!!

7. neek0 wAs ne mWzhi. cheeny ty Se. xD xD

8. Mrzim jebeno xD...-.-''
    I takodje :
    samo zato sto je 94% tinejdzerske populacije ziljavo, barem ostavite nas ostalih 6% na miru, i tretirajte nas kao ljudska bica sa emocijama i zdravim razumom...

9. mwa... shalila sAm se. :p

10. Tako je bre.Nema više tlačenja!I mi smo ljudi!!

11. Da se javim.

Matorci mr'šte u krevet!

12. paracinac---dobre ti defke,tis mi drugi omiljeni tinejdž-autor

13. Tinejdzeri mršćite na učenje

14. 'fala brate, trudim se. I tebi su dobre defke, posebno mi se svidjaju one za Dzejmsa Kamerona i Drustveno Raslojavanje po muzickom ukusu.

15. Studenti, mr'šte jebite nešto!

16. Чекај, а ја? Ја сам студент + тинејџер.

17. eve i ja sam tinejđer i duhom i godinama....

18. Studenti, mrs na spavanje, sutra imate ispit!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.