Tinejdžeri vukajlije

1. Zato sam i naglasio tinejdzeri.Od svih tema oni na našu navalili.Ja sam iz Sarajeva.A ti Lolek?

2. Hujo, ne vređaj da ti ne bi jebo sve po spisku.

3. Cara™

L0L je idol moj, nik mu je pandanski, baš da ispadne zilj a u stvari vrlo obrazovan mladić! i pri tome je simpa! Slao mi je neke fotke na PVT!

L0L-e, u AKCIJU!

Maloletna, prihvati to piće!

4. L0Lek je iz DankanCytija xD

5. Jebote armija šesnaestogodišnjaka o.O

6. L0L-e, prihvati se kliće!

7. Hujo, ne vređaj da ti ne bi jebo sve po spisku.

To se odnosilo na ovo dvoje "matoraca" što se prepiru ko će kasnije do slatkih šesnaes'

8. Mislim, približno Pančevo, ja sam iz okoline, dete sa sela, ma divota. :D

L0L-e takve su najbolje, veruj mi!

9. L0L-e, prihvati se kliće!

Alo ljudi nije vam ovo skupština da se tako izražavate xD

dete sa sela

http://gallery.photo.net/photo/9420946-lg.jpg
    Jel ovako nešto? :D

10. Ja sam iz Beograda, imam 18 u maju 19. Dakle ja sam još uvek jedan od vas....

11. Maloletna čitao sam ti defke i šta da ti kažem stvarno si talenat...

12. Kolko li ti kao vukajlijašica mora da si neshvaćena tamo

13. Pa jeste Reme ako pogledaš engleski tinejdž doba je od 13 thirteen do 19 nineteen :D
    Pametno Maloletna ja sam kao mali se zajebavo oko tanjirače i pao unazad i švajz po ćili krv na sve strane xD I to za vreme rata trebam da tražim penziju xD
    PS: Ti dobrano ima da budeš naki pisac il' tako nešto.... Tri metra jedna definicija xD

14. Srećan rođendan svim tinejdžerima! Bez vas ne bi bio ono što jesam!LOLOLOLOLO!!
    http://www.youtube.com/watch?v=FGxwaYyjfUU

15. L0L-e a kako drugačije da gledam brate? Ju koja muvaža :) :)

Čitao sam ti defke, pravi si talenat.

16. L0L-a je ovo počelo opasno da smara pa će se L0L povući u svoju pećinu da igra Gitar Hiro 3 XDDD

17. Pa da se bolje upoznamo.Kakvu muziku slušate?

18. Mojne,brate,mojne pa živnula mi tema!

19. Kako mojne Smradino kad smo nas trojica a Maloletna sama... Nije fer, prepuštam vam da se zezate xD Samo oteraj Cenotapha ili nek on otera tebe i matorci će odma da odu xD

20. Pa da se bolje upoznamo.Kakvu muziku slušate?

pa vako...
    ja sam malo retro tip,gotivim ajdola,bajagu,brejkerse,od novijeg ovaj novi van gogov album može da prođe,najjači gitarista dik dejl