U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hujo mršti s teme ostavi matorce da se zbližavaju xD
Za mjuzu pogledajte mog avatara :D
Maloletna, Reme je devesdrugo godište. Rođen u maju. Ima 18 god i vozačku. Iz Beograda sam, sa Zvezdare. Javi se pa da se zezamo. :P
Bilo nas je puno i kad sam je napravio,pa nije bila aktivna.
More L0le nemoj da si nezahvalan.Ja temu da nisam napravio,gde bi se ti i skim zbližavo?
E maloletna sad mi objasni ovo ako sve devojke '95 odu sa starijim likovima šta nama ostaje? Nafurane debele male '96-7 ?
:crvenim se:
Slušate dobre stvari.Ja slušam punk, metal, malo rock-a, irsku ma sve osim granda...
A jes moćno kad uđeš u bus sa vozačkom. :))
viđe optimiste
Ako je '95 kompatibilno sa '92
Onda mi ciljamo na '98 pa naviše
Ne brini se ti za mene i zbližavanje idem u skoro skroz žensku školu i kad ni to ne upali sve one imaju sestre :D
Vaistinu.Djevojka me ostavila zbog 91?A ja sam je upoznao sa njim.
Slušam domaći rok. Strani stari rok. Eventualno metal, mada ne često. Slušam i Tomu, Mikija, Miroslava, Zvonka po nešto od Harisa i volim Skadarliju. Samo r'n'r!!!!11!1!11!!!
E cenotaphe,to zaboravih da pomenem.Gotivim i ja ortodox celtse.Fina muzika za opuštanje
E maloletna sad mi objasni ovo ako sve devojke '95 odu sa starijim likovima šta nama ostaje? Nafurane debele male '96-7 ?
Eh, deco, deco...samo se jebite, to je ono pravo!
http://www.youtube.com/watch?v=uzdoiYkFpmY
Ja bih te voleo samo da okružni tužilac nema ništa protiv, hihihi
Prvo se konsultuj sa advokatom dal je ovo legalno...
Tulume veruj mi nenadjebiv je osećaj.... :) realno auto uzimam sam kad ne može da se desi da pijem u gradu. Znači nikad :P eventualno za trening. Tad nema GSP-a mnogo kasno se završava trening :P
E ne znam, maloletna moram da tražim saglasnost tvojih roditelja :P
Ceno, ćuti, NARAVNO da je legalno. :DDDD Hahahahahha.
Il mi se čini il Reme oće da MILISAVI Maloletnu xD
reme da ne treniraš ti možda plivanje na tašu?Ima kod mene jedan tip,tu negde,tvojih godina,i mnogo voli da kupi malu dečicu