Tinejdžeri vukajlije

1. nije veština, sklop veština je. MMA, Ultimejt fajt. Kako god oćeš :)

2. duplih ko gaca imao nego imacu ktitor :P

3. И да не заборавим, дајем часове ПЕС-А

4. ja dajem casove fife, izes pes, fifa je realnija :P

5. Koji si ti od ovih likova u kompilaciji?

6. И да не заборавим, дајем часове ПЕС-А

Ja sam nekad bila nenadjebiva u Mortal Kombatu.

Reme, je l' se i ti ovako lemaš?

7. Ја сам тренирао Таеквондо, ал' не иде ми.

ЈА БИЈЕМ СТРИТФАЈТЕРСКИ !

8. na treningu koristimo 25 posto snage prilikom udarca, 100 % snage za bacanja i 100 posto snage kad radimo poluge. Takmičar neću da budem, ipak previše volim svoju facu. Mada činjenica da su mi noge, cevanice trenutno pod masnicama, od udaraca nogom, i par ogrebotina po telu, ništa previše.

9. Sto smo mi na karateu imali jednog sto je trcao po zidovima, ludak nevidjeni, on i moj burazer u sparingu su privlacili ljude na treninge da gledaju, prava predstava. Ovaj hodac je nas pokusai da nauce, ali nakon par padova i jednog napaljenog klinca koji nije ucio sa nama posle treninga vec probao sam na svoju ruku i njegovog pada sve je prestalo.

10. Mada činjenica da su mi noge, cevanice trenutno pod masnicama

Jbt, ti ne mo'š suknju nosit'.

Meni su zanimljivi ovi borilački sportovi ali da me jednom bace srce bi me o'kinulo. Bila sam se istripovala za boks al' skontah da bih ostala bez zuba.

11. Ja se jedno vreme zagrej'o za boks, tada sam batalio rukomet i krenuo da se gojim nekontrolisano, vremenom me lenjost odagnala i sa karatea, pa rekoh ajd' tu, ali steta sto nema ovde boks kluba, normalnog.

12. ljolj. Ma mi imali sparinge kik boksa. A ja nisam kupio štitnike za noge. Tako da je to razlog, ali ono nikakav problem, tamo od adrenalina i ne osećaš bol. :)

13. I onda dođeš kući i 'oćeš dumreš :D

14. Kada bi nas trener pustio nakon plavog pojasa da se mlatimo... eh dani. Jednom nam je podelio rukavice, krenuli smo jedan drug tu i ja da se mlatimo krvnicki, krv iz nosa nam je isla obojici, cevanice crvene, strasno, ali sve u skladu sa stavovima i udarcima, ko ne radi tako preskace pojas, a verujte ono govno mora jednom da pogodi zglob, a to nije bezazleno.

15. jok, sutradan opet trening, pa ti vidi, nema vremena za umiranje :)
    E da nogama smo udarali sa 100 % snage, samo o rukama vodimo računa. :)
    Dosta je primenjiv sport i dosta je atraktivan za gledanje. Ili biješ ili budeš biven :)

16. Reme, pitanje koliko je primenjiv, ipak nista ne bije bolje od palice.:)

17. to jeste brate, mada pre svega ti u svakom borilačkom sportu naučiš neki način da izbegneš udarce, ili makar da ih ublažiš. A kad bi bila ferka bez palica i drugih stvari, velika je razlika, tu je stvarno primenjiv. Slažem se da protiv palice teško da možeš.

18. A ako si pička džaba ti sve to jer pobjegneš lolol

E da nogama smo udarali sa 100 % snage, samo o rukama vodimo računa. :)

Ovo je jebena evolucija! Počećemo da hodamo na rukama ako se svi budemo bavili ovim.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.