Tinejdžeri vukajlije

1. Milice ja mislim da ce ljudima noge zakrzljati od preterane vezanosti za stolicu, i ogromnog rada rukama. Sve se vise stvari automatizuje, sve vise poslova se radi iz stolice, bajs i opel djonus retko ko koristo kao prevezno sredstvo.

2. ma ja to kombinujem, racunar-skola-trening :)

3. Moje prevozno sredstvo su noge tako da nikad zakržljati neću. A čisto sumnjam da će mi k'o u Sweet sixteen kupiti auto pa da ću da se izvalim u njega i ladim jaja.
    Al' kad u globalu gledaš ovaj narod je invalid.

4. Al' kad u globalu gledaš ovaj narod je invalid.

Apsolutno, svima je nesto tesko picku materinu, ortak i ja se iz grada vracamo svake veceri pesice i pesice idemo, i tako od proslog leta. Evo sinoc, na onom jebenom minusu i vetru smo pesice dosli i ostali zivi i zdravi, i ako je to put 3,5 kilometra.

5. Ja živim u centru i sve mi je blizu. Najdalje mjesto na koje ja idem mi je 15 min udaljeno. Al' imam drugarice koje su od grada udaljene nekih 20 minuta i muka im da izađu. I tako sam najbolju drugaricu za rasput viđela jebena 2 puta. I ona ga provela ispred kompa.
    A imam jednu koja stvarno malo dalje živi, nekih 40 min od grada. E sad, između mene i nje živi drugarica i vazda se možemo tu sresti, šetati, pričati al' ona neće. A non stop kuka kako bi voljela više da izlazi. Pa koji kurac onda kukaš kad nećeš da izađeš kad te zovem.

Zdra'o Džank. Sad pričaj za treninge.

6. Taj neki rad, jebem ga pola sata pesacenje nije nikog ubilo.

7. Ajd' u sred zime, al' ljeti! Mogu da šetaju cijelu noć a ne mogu se dovucati do grada. Đe je logika jebem ga.

Edit:
    Svakog ljeta pješačim po 3-4 km do grada i nazad. Ove godine sam i po dva puta dnevno. I meni vrh, majke mi.

8. Posle skole obicno idem pesice kuci, ujutru ne mogu, spava mi se a i oznojim se pa to ne mirise bas lepo.

9. Ћутите, оклизнуо сам се на лед, крвава ми била и лева и десна рука.

10. Minut ćutanja za njegove ruke.

I ja sam se prije poklizala, mislila sam da će mi ostati mozak na šetalištu.

11. Врло смешно.

Крваве ми биле, једва сам их опрао, пекле много.

12. Moja malenkosti, dame i gospodo.
    :blagi naklon

13. Крваве ми биле, једва сам их опрао, пекле много.

Ako si isprljao trebao bi to i dezinfikovati.

Zdra'o Cule :D
    Kako je bilo?

14. Jebeš vatu i to, ja to radim na onaj malo seljački način, odvrnem bočicu alkohola i sipaj po rani, ne mogu se jebavam sa vatom.

15. Kako je bilo?

Pivo je leglo fino, a predstava je bila iznad očekivanja, mada sam ja više gledao one glumačke finese (kao i uvek) da to prenesem u mojim amaterskim predstavama.
    U suštini jedno fino veče jer sam nešto naučio, razrešio jednu društvenu dilemu, proširio vidike, skroz nevezano za komad koji sam gledao, stvar je međuljudskih odnosa unutar mog nestalnog čopora, jednostavno neke vrednosti su izašli ne površinu i neki ukus se izdefinisao. Čekam kraj pubertetluka. Totalna digresija, ali čekam.

edit
    Sad ću da napravim jednu ekspediciju do kuhinje, staviću hleb u toster namazaću nešto i sipaću mleko sa nes kvikom, doneću pored računara i jednočasovna nirvana može da počne.

16. O tome sam i pričala lolol

17. cule umetnička duša!

Lebac ti se ogadio da si ne ogradio da ti jebem sve imam proju!

Umetnost psovanja!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.