Tinejdžeri vukajlije

1. ja rekoh, to mogu samo umetnici. Podrška za posetu pozorištu. Tako treba!

2. Čekam kraj pubertetluka.

Amin.

Sad ću da napravim jednu ekspediciju do kuhinje, staviću hleb u toster namazaću nešto i sipaću mleko sa nes kvikom, doneću pored računara i jednočasovna nirvana može da počne.

Zračenje može da počne :D

3. Cule i Reme, posto vidim da vam pozoriste nije strano pitao bih da li ste gledali predstavu: "Draga Jelene Sergejevna"?

4. Pazi, ja stvarno volim da izdvojim pre svega vreme, a novac za pozorište i bioskop, jer mi oba mesta predstavljaju doživljaj. E sad, svi se žale na opštu dekadenciju, na nezainteresovanost mladog naraštaja, a ne žele ništa da učine povodom toga.
    Prosečna karta za pozorišnu predstavu je 500 dinara, prosečna knjiga od 250 stranica je 600 dinara sa poštarinom, a ona bi u cilju približavanja omadini (cenovno) mogla da se sažme na 180 i da košta 400 dinara. Što se tiče bioskopa, ajde tu se ne žalim evro i po, nije mnogo.
    Pade mi na pamet na Drini ćuprija, kad Andrić priča o početku 20 veka i onoj omladini koja juri stalno sa nekim malim knjižicama i brošurama i čita ih pod uličnim svetiljkama na mostu. Čudna asocijacija ali eto.

5. Draga Jelene Sergejevna"?

Ja jesam pre 2-3 godine. Odlična je.

6. U suštini jedno fino veče jer sam nešto naučio, razrešio jednu društvenu dilemu, proširio vidike, skroz nevezano za komad koji sam gledao, stvar je međuljudskih odnosa unutar mog nestalnog čopora, jednostavno neke vrednosti su izašli ne površinu i neki ukus se izdefinisao. Čekam kraj pubertetluka. Totalna digresija, ali čekam.

Pozorište ne može da bude loše ni u kom slučaju.
    Što se tiče kraja pubertetluka, to je totalno glupo.

7. Pozoriste 500-600 dinara, hm... Ovde su cene uglavnom nize, mada retko kada ima dobrih stvari.

8. Što se tiče kraja pubertetluka, to je totalno glupo.

Možda je tebi do jaja, ali mene je smorilo.

9. Što se tiče kraja pubertetluka, to je totalno glupo.

To govoriš jer si star i želio bi da se vratiš u Culove i moje godine. ljolj

10. Pozoriste 500-600 dinara, hm... Ovde su cene uglavnom nize, mada retko kada ima dobrih stvari.

Kod nas se daju kvalitetni komadi, i glumci su fantastični, ali skupa. Ja više od jednom mesečno ne mogu da odem, realno.

11. Ja nisam, jebi ga. Dosta retko idem u pozorište, i krivo mi je zbog toga, a volim da odem. U bioskop idem nešto češće, mada i to u onoj meri u kojoj bih hteo.

Ajd da vas pitam. Šta volite da čitate?

12. U mom gradu nema bioskopa. Pa nek mi neko kaže da nismo seljačine.
    S vremena na vrijeme bude predstava ali kao da se trude da sakriju, da što manje ljudi dođe.

13. S vremena na vrijeme bude predstava ali kao da se trude da sakriju, da što manje ljudi dođe.

Meni bi za moj prosečni talenat izuzetno leg'o jedan manji kulturno zamrli grad. Ovde je pozorište jako, prosečni ne mogu da se istaknu. :)

14. Pa tebi bi ovdje super bilo :D
    A trebalo je da dođe, pa ne znam šta bi sa tim, režiser Duško Koprivica i da pokupi učenike iz moje škole i da radi sa njima jedan komad, ali baš profesionalno da ga odradi.

15. Da se javim da ne umre tema.

16. ljolj! Šta vi mislite? Fb ili Vukajlija. Bože ko sve danas neće doći ovamo.

17. Da se i ja javim jer moram da idem.
    Majka pominje neko rezanje kablova pa bolje da idem :D
    A i prva sam smjena.
    Lako noć, tinejđeri. MWA :gej pozdrav:

18. Ja mislim fb najviše zbog onih notifikacija zbog kojih mi se naježe dlake, a i erekcija mi biva veća, što u ih je više, više mi krv udara u glavu, a penis raste li raste.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.