Nije čet. Mi ovde diskutujemo o umetnosti. Pogle naše umetničke radove, pesme i tako to. Mi smo uzorni tinejđeri. Valjda je zato ova tema tako smorila :)
лололол Катја, добар спуст лололо Ништа реме устао пре пола сата па до 4 малко да се спрдам па на учење! ЈЕБЕМ МУ МИША! но небитно, како сте ви? може и Катја да остане, добра је риба, њима је све опроштено ллололо
mars, ja idem valjda :P
ха !
Umrla tema a ja došla.
МОЈ РЕП И МОЈ ГРААААД
A VAMA KURAC K'O DO SAAAAD
Ova?
СРЦЕ ЗЕМЉУ СУ НАМ ОТЕЕЕЕЕЕЕЕЛИИИИИИИИ
Одо до клаџе, па се враћам.
Поздрав.
Baj.
Lolololol
Lolololol
Ovo bi trebalo da znači da si i ti tu? :D
Recimo
Tu i tamo
I kako si?
Nije loše, grlo me nešto zajebava, pa nisam u čkoli.
Чек а фора је овде шта? Реме, Ћуле, и Милица четују лололол како је то кул, сав сам се разнежио :))
đes fejze. Ti izgledaš ko tinejđer tako da možeš da ostaneš. Bem li ti sunce. šta radiš? Kao fax?
Nije čet. Mi ovde diskutujemo o umetnosti. Pogle naše umetničke radove, pesme i tako to. Mi smo uzorni tinejđeri. Valjda je zato ova tema tako smorila :)
Pa kad ti pišeš na njoj :)
Тинејђери читате ли што?
лололол Катја, добар спуст лололо Ништа реме устао пре пола сата па до 4 малко да се спрдам па на учење! ЈЕБЕМ МУ МИША! но небитно, како сте ви? може и Катја да остане, добра је риба, њима је све опроштено ллололо
Lolololol, e katija katija, kad god mene nema ođe tema zamre, al ajde i ti si pozvana dostaneš, se prisetiš svojih tinejđerskih dana.