Tinejdžeri vukajlije

1. Obiliću čitamo samo Jovičićeve postove

2. Чек а фора је овде шта?

Fora je da mlatimo ljolj
    A dobrodošli su i stariji koji su tinejĐeri u duši.

3. Zdravo kolege.Ja opet navratio.

4. Јовичић је цар! Ја готивим његове ретроспективе некон 15 постова на теми олололо ЈОВИЧИЋ ОБЈАШЊАВА!

5. JOVIČIĆ JEBE, TOJ I KAŽEM BRE, ZATO I ČITAM NJEGOVE POSTOVE :)

6. Molim da se moj malopređašnji post arhivira u omiljenim komentarima :)

Pojela sam pola teglice slatkog od crne i ribizle i što bi rekla ona ciganka, povračaču.
    Ali što je najgore ne mogu i dalje da prestanem da jedem. Kao ona riba što je svojevremeno bila na transferu blama.

Idem sad da spavam i da sanjam da je reme postao moderator.

7. Јовичић чита!

8. A ček, Obilić je Džanki?

9. Ne verujem.Osim ako je dupli.
    Ili ako je Džanki propao u zemlju od stida zbog onoga jutros,pa se reinkarnirao.

EDIT:Au bem ti vidi stvarno jeste.Izvinjavam se.

10. А шта сам ја то урадио јутрос па сам пропао у земљу?

11. Ma jutros što te zajebavahu na četu.
    Šalamala,mojne da se drkaš.

12. Ма нисам бре ја Џанки који вам је :)) ..... ја сам његов ментор у Хекс Болу ....

13. Ok.Pa ja sam rekao da mislim da nisi,ali sam ond naseo na tvoju obmanu.

14. Brate, obilić nema nikakve veze sa đankijem, pogađajte ko je.

15. Jedini on piše ćirilicom, da ja znam.
    MoNci, ne zajebavajte nego recite ljoljolj

16. LJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJOLJO
    Može tako?

17. Ali ja voooolim ljolj.
    Rado sam ga pisala po Fejzbuku, nekada daaaaavno.

Edit:
    Reme, nestrpljiva sam. Sad i odma' da si rekao ljolj

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.