U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Gledaj poluge radiš sporije i pažljivije, ali dok ne dođeš u situaciju da ga završiš radiš 100%, a kad dođeš u situaciju, samo se onaj završni potez radi sporije. Inače bilo je povreda, tipa naplavljeno oko, izbijen zub, jedan je sjebao rame, jedan polomio ruku. To je sve za ovih par meseci koliko treniram. Ja sam nogu nešto uganuo bio, al to je ono bukvalno prošlo kroz 3-4 dana, znači bilo je ozbiljnijih povreda ali ne mnogo. Lik je polomio ruku dok smo radili grepling, nezgodno pao, a ovo ostalo jebi ga. Nešto u parteru, nešto na greplingu i tako. Generalno najmanje povreda je na boksu. U povrede ne računam to što su mi večito plave noge jer nisam kupio štitnike za muay thai, i ogrebotine prilikom greplinga, jebi ga to je već dosta češće. :)
Шта тренираш куме ?
А ту тренираш , чуо сам за вас , добро сте изрекламирани :))
Па значи од партера класично рвање радите , и то сам тренирао кратко време некада давно , реко да пробам ...
Па добро то је вероватно због почетничког програма , вероватно следе и остале вештине временом.Сад ћу баш да погледам сајт........
Hahahahaha
I ja sam jednom tripovala da nemam internet jer majka nije uplatila račun, a zapravo samo neko pogrešno password ukucao.
Ođe si nekad 'ladno mogao da ne platiš račun za tel, da ti ga ugase u jednom pravcu a da i dalje imaš internet. Koja moć.
Ретардирани ГУГЛ
Mma i muay thai kume :)
Ха !
Јес на мобилном ?
Nije gori od Mozille. E ono je retard.
Ја тренирах карате и таеквондо, али БЕЗУСПЕШНО.
:) jesam na mobilnom sam, što?
E Obiliću ono što mi radimo pre spada u Džudo nego u klasčno rvanje.
što bezuspešno?
Онако питам..
Ма де знам, не свиђа ми се..
UmrIJEla nam tema.
Kako je mrtva tema, u pičku materinu!
Nije ovo ništa.Ne znaš ti,davno pre nego što si došla,umela je i ceo dan da bude mrtva.
Hah puf šinz blok
Nije ovo ništa.Ne znaš ti,davno pre nego što si došla,umela je i ceo dan da bude mrtva.
Pa to je bilo bilo kad nije bilo mene lololo
Naravski.
I kako ste? Šta radite? Kako vam je prošao dan?