Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ak ti obilić kaže u redu, al ja ne smem. :)
Kurac, on otiš'o.
Dok ne dođe ostaću pri tome da je Džanki :D
Da je stvarno Džanki,ne bi izdržao 'volko a da ne jebe.
Pametno zboriš.
Normalno kad sam pametan.
Joj koji sam egoista
Ево вам неколико нити водиља : много сам јак ,измислио сам арчење , и зову ме "sexy priest" , и имам проблем са ауторитетима ........... ко би то могао да буде? хаха
Ako moraš da kažeš, onda to nisi. ljoljolj
Ljolj obiliću. Još ću da dodam, da arči više od Džankija. Da ga ne vole modovi, a ne voli ni on njih. Pobeđivao je nekoliko puta na temi ko poslednji....
Ево вам неколико нити водиља : много сам јак ,измислио сам арчење , и зову ме "sexy priest" , и имам проблем са ауторитетима ........... ко би то могао да буде? хаха
E sve si mi rekao.
Ja ne mogu Dpogodim.
Реме , мау таи и ММА , опа ..... комплетан фајтер.Реци ми (ако те не мрзи) како ти иде ММА тренинг од почетка до краја.Да ли је увек иста рутина или једног дана партер једног дана стенд ап , лупам.Ценим да је тренинг мау таија сличан кик боксу али ово ми је непознаница.Колико дуго траје , радите ли спаринге? ....... много питам :))
ЕДИТ: И боље што не можеш ....
Oni o Remeu a ja čekam da saznam ko je -.-
Edit:
A zakaj?
Јебига Милце , за време твог бивствовања овде ја сам 80% времена провео под баном ....... и немој више да се распитујеш о мени , многи су питали и после се о њима ништа никад није чуло.........
ljoljolj
Mislila sam da si teko od (aktivnih) tinejđera.
Hahahah
gledaj ovako, nikad ne znamo šta ćemo raditi na treningu, znači desi se da nam dva puta za redom uvali boks, ili tako nešto, pa jedan trening grepling, pa parter, znači miksuje kako mu padne na pamet, tako da uvek moraš da nosiš kompletnu opremu. Što se sparinga tiče, imamo svaki trening, nekada imamo samo grepling, nekada samo parter, nekada samo boks, a nekada recimo boks i grepling ili grepling i parter, a nešto ređe to sve spajamo. Ovo je neki početnički nivo, sad za mesec dana trebam da pređem na napredni. Znači treninzi su dosta raznovrsni. Isto što se sparinga tiče, prvih mesec i po dana ih nismo imali, ali nakon toga, svaki trening, najčešće 5 rundi po 3 minuta. Iz ličnog iskustva znam da za tih 15 minuta crknem više nego za 2 sata fudbala :) Što se tiče muay thai-a, kik boks je samo Evropska verzija muay thai-a, s tim što su u tajlandskom boksu smeš da koristiš lakat. Uglavnom udarce pretpostavljam da znaš, koleno, leteće koleno, kikovi, lakat i ostali udarci koje imaš u kik boksu. Ako te još nešto interesuje pitaj.
Treninzi traju navodno sat i po, ali nas nikad ne drži manje od sat i 45 minuta, desi se da zaglavimo i više od 2 sata. 3 treninga mma nedeljno, 1 trening mai taja. Znači sveukupno 4 treninga nedeljno. Ide klasika, trčanje, dogrevanje, zatim, razne vrste padova, šrimfovi, i ostale vežbe tog tipa, onda eventualno ponavljamo neku tehniku, pa radimo nešto novo, pa zatim dril, pa sparing. Ne treniram profesionalno, ovo je više da kažem amaterski klub, koji radi kao što rade profesionalci sa tom razlikom što se ne takmičiš. Ali ovaj lik što drži to, je sarađiva sa raznim borcima, ide na seminare po americi i treninzi izgledaju skoro kao profesionalni. Sve u svemu, baš mi se sviđa sport. Usput, grepling, parter, radiš sa 100 posto snage, a boks (udarce u glavu sa 25 posto snage iz razumljivih razloga).
Ма до скоро сам тренирао у клубу кик бокс , сад немам времена , тренирам сам , али планирам да се врати.
A са којим рукавицама радите мма спаринг?Ценим да су оне мма од 12 унци , ако радите комбинацију , а да ли то значи да користите боксерске од 16 само за бокс?
Радите ли снагу и кондицију ? (јок и не радите :))
ЕДИТ:100% партер?И полуге и граунд енд пауд?Ценим да се никад не повређујете :)
Radimo i snagu i kondiciju :) koristimo bokserske rukavice od 12 unci, pošto se 95 posto sparinga, radi bez poluga, znači boks i grepling, kad ga oboriš trebaš da ga zadržiš par sekundi dole u podređenoj poziciji, imali smo možda dva tri kompletna sparinga. Mma rukavice će ti trebati kasnije. Inače pogledaj na netu kaizen mma akademija, tamo sve piše.
Колко сам ја глуп.
Zašto?
Мислио сам да ми нестао интернет, а у ствари је Гугл Хром јео говна