Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
dobićeš i pedalu za gas, volan je davno otpao. Srećo moja. Ti ćeš naslediti sve moje dugove, ako me ikad otruješ. Volim te.
Da me bar zadovoljavaš u krevetu, pa da imam razlog da te trpim!
Pa kad mi ne daš, održavaš našu vezu na intelektualnom nivou. Oj ljubavi platonska, oj srećo plafonska, zašto, zašto baš ja?! Zašto baš ja da patim ovoliko?! Čak ni kurvu ne smem da platim zbog oni' palamudija.
Ljubavi, izmasiraj mi stopala, ne osećam se najbolje. I skuvaj mi čajić. Možda ti i dam večeras.
a nije li ti dovoljna ona debela crnkinja što te timari? Ona što sam je dobio na pokeru. Za tebe ću da nađem još jednu, srećo moja, znaš da imam problema sa išijasom, n mogu da se savijem, da ti ispoliram stopala.
аннанана
Džanki, pojasni mi ovo. Jesi ti jebač, arčer ili pandan?
on je pandan :P
Арчер.
Џанки је л спаваш ти некад. Ћао свима!
Наравно.
cao madafaka, bolje da si mene to pitao ja sinoc do 2 a danas od 8 :P dzanki sta se izvlacis priznao si da si pandan, to se vec znalo kad si dosao na sajt
љољ, а мене моји будили у 7 иду негде, па да ме обавесте...
hahhaaahhahah a nisu mogli da napisu na papir i ostave???
хаахахах матриксе фејл
пандани нису постојали кад сам се ја регистровао
Арчер.
Šta sam ja rekla? Džanki je arčer i toćkica.
lolol ja sam u 8 ustala a u 3 legla.
а нееее... никако, а и нека су ме будили... овако сам гледао беки филм, и сад мало на Вуку... иначе бих спавао...
Мене још боли десна нога што сам пао низ степенице пре недељу дана
Stalno padaš. ljolj
Jesu li ti u redu ruke ono kad si pao na led?
Ма фљуснуо сам неки алкохол у реду су, него ипак је било око 7,8 степеница..