Tinejdžeri vukajlije

1. Jel svi jebemo Desu ili je neko levoruk?

2. Ja levom, zbog ove leve hemisfere mozga.

3. Ti jebeš Elizabetu, ti se ne važiš, za tebe je pitanje jel Eli koristi levu ili desnu kad ti daje henddžob.

4. Ja nemam ruke, ja sam termos.haha!

5. Ja levom dok je bijem po čelu, ništa bre Reme ne razumeš jebemusunce.

6. Reme nije jebač tvog kalibra, jebiga, Culle. Odoh da zagrlim krevet i mislim na vas. Laku noć. ♥ELI FOREVR♥

7. Crna bo jel ti bilo lakše kad su morali da peru suđe rukama ili sad kad se koriste mašine? Meni ovo drugo nekako nije seksi, nema dušu. Tradicionalni način jebe.

8. Ja jebem! Ali ovo je neka old skul metoda koju eli preferira.

9. Jesam se naduvao.Auuuuu...

10. Ево нас у кревету :)) Ариведерчи, куцкамо сутра после доооброг доручка..

11. дес куме

дес малолетна

12. Zdravo svima.Dakle sad sam se vratio i kako je samo vani hladno.Ali nema veze jer sam duvao....

13. Ja sam nešto umorna...spava mi se... i sad ovo dobija prizvuk perverzije, bar u mojoj sirotoj, izmučenoj, napaćenoj glavi.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.