Tinejdžeri vukajlije

1. Pa fino,evo me malo nolajferišem na vukajliji.

2. Pa i prošli put kad si mi banuo na temu si nešto objašnjavao,ne sećam se kad šta i kome,al' važno da sam ja u pravu.

Lolololo ja sam mudroser.

3. Ja sam neproduktivan.

'Mas zatvor? :D

4. Ja sam morala da aktiviram jebeni fejzbuk zbog nekih slika i već su počeli da me smaraju na chatu s pitanjem kad će. Uz to obavezno ide poljubac koji znači ulizivanje.

5. Ma jok rnrt. Ne radim nikad ništa. Samo palamudim ovuda. Milice, a kad će? ;) :*

6. Pa de ti je smajli na kraju?

7. Milice, a kad će? ;) :*

E to je to :D i ono 'kad izbaciš slike taguj me' -.-

Ceno, je l' to baš opasno? Jbt, prepao si me sad.

8. Ceno, ostaces ziv, i mom burazeru su to nasli/rekli, a koliko znam i bojanboj je doktor i poslao ti je pvt, koji, nadam se, nije bio zastrasujuc.

9. Kopiraću moj ptv bojanboju:

Sad sam bio kod kardiologa i ponovo sam radio EKG i na svu sreću mi je rekao da je EKG uredu i da nije ništa.Bolovi u grudima su javili jer sam se preforsirao na treninzima i da trebam da pauziram malo jer su se mišići zgrčili i upalili pa otežavaju izdisaj.

Tako da je sve uredu.Al kako sam se sjebo...

10. Pozdrav mladom pioniru.

11. De si,komercijalna,nema nam te sto godina.

12. Tako da je sve uredu.

Uh, dobro 'e.

Zdra'o KP.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.