Tinejdžeri vukajlije

1. neko je ubijao bubmare po zidu

2. :prerušen u bebu pokušava da se infiltrira među tinejdžerke Vuke i napokon povali nešto:

3. Neka nazovi teretana u supi?

Mislila sam na crvene fleke. Ovo je učionica sa prevrnutim klupama.

neko je ubijao bubmare po zidu

Može bit'.

4. koliki su to komarci bili :D

5. ja mislim da je ubijanje bubamara u pitanju

6. :prerušen u bebu pokušava da se infiltrira među tinejdžerke Vuke i napokon povali nešto:

Da sam zensko dao bi ti, jer ti sin nosi Ac Dc maju, i jer ima zajeban pogled, ali ovako ne moze, ne's mi skinuti posluzavnik z dupeta.

7. Ljubim ruke gospodja.

8. Nije moj sin, burazerov, al' je zajeban na mene :)

9. Maloletnaaaaaaaaaaaa :skače na nju:
    156 godina :D

10. mi uvek ovde, nego gde si ti?? :D

11. Ma tu sam, ova kanta od kompa stalno nešto zajebava, pa sam delimično odsutna. :D

12. Au, evo maloletne, očekujemo cunami postova :)

13. Sad će manijaci :D

14. Milice!!!Nema te nikako...
    Sad će Culle pojaviti...

15. Tu je Milica, još samo fali pametnica i da sve pedofile đuture prebacimo u tvorza.
    Edit: mene ne, ja sam beba :P

16. Sad će manijaci :D

Manijaci su sinoc bili aktivno, sa'ce gospoda.

17. Tu je Milica, još samo fali pametnica i da sve pedofile đuture prebacimo u tvorza.

Ćuti provaliće pedofili da su maloletna i pametnica andrkavr pandurke koje će sve u ćuzu da ih roknu,samo da nabave dokazni materijal.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.