Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma da li je.
JA ODUŠELJAVAM.
A nije li?
Prava si Pametnica, sve znaš...
ćao... doviđđenja...
i nek izađe ko ne jebe, da ne moramo sve da pitamo...
Знате како се каже "И у дете може да се метне" или ону јоп старију "почим може да дохвати браву то може да се јебе" ...нисам ја то измислио , од старина то постоји...
Podržavam Lakija... a koga oćeš ti da pojebeš Laki...
Najslađe je piče kad mu dlače niče...jbte koji smo bolesnici.
Само нешто да кажем и идем..
ЋАО
ja nisam, ja sam im vršnjak...
za mene to je normalno...
Не бирам ја , али бих волео неко паметно дете , по могућству да има смајли у нику и да ме опасно ложи! ААААААА!
Ма не Електро , нисмо уопште ......
Ceniš da nismo? Misliš da je pametno da mi prvi put bude sa maloletnicom?
Па оно , ништа ти неће фалити , боље то него да га метнеш некој распадуљи у шерпу , или теглу , овако ћеш бар нешто да осетиш , и то добро.....
Da brate, ko u bunar da ga guraš. I tako... pobegoše maloletnice.
Брате , ел ми верујеш да је најгора распадуља коју сам јебо била моје годиште , и то пре 2 године , значи риба у 19-тој?То не да је била шерпа , него кањон јеботе , имао сам утисак да се до пре 2 минута јебала са 10 нигера који имају паламаре од по 35цм......страшно......
Zamisli tek ribu koja je rodila trojke. Možeš opušteno nogu da gurneš.
Odoh u skolu tinejdzeri.
Al' cu se vratim.
Mwa
Mwa i teby,machk0
Rosoneri...je...tinejdžer?! ŠKK?!?!?!
Aj densujemo
http://www.youtube.com/watch?v=GhCXAiNz9Jo
Stas ti mislila?
Da imaš 30ak :O