U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma da li je.
JA ODUŠELJAVAM.
A nije li?
Prava si Pametnica, sve znaš...
ćao... doviđđenja...
i nek izađe ko ne jebe, da ne moramo sve da pitamo...
Знате како се каже "И у дете може да се метне" или ону јоп старију "почим може да дохвати браву то може да се јебе" ...нисам ја то измислио , од старина то постоји...
Podržavam Lakija... a koga oćeš ti da pojebeš Laki...
Najslađe je piče kad mu dlače niče...jbte koji smo bolesnici.
Само нешто да кажем и идем..
ЋАО
ja nisam, ja sam im vršnjak...
za mene to je normalno...
Не бирам ја , али бих волео неко паметно дете , по могућству да има смајли у нику и да ме опасно ложи! ААААААА!
Ма не Електро , нисмо уопште ......
Ceniš da nismo? Misliš da je pametno da mi prvi put bude sa maloletnicom?
Па оно , ништа ти неће фалити , боље то него да га метнеш некој распадуљи у шерпу , или теглу , овако ћеш бар нешто да осетиш , и то добро.....
Da brate, ko u bunar da ga guraš. I tako... pobegoše maloletnice.
Брате , ел ми верујеш да је најгора распадуља коју сам јебо била моје годиште , и то пре 2 године , значи риба у 19-тој?То не да је била шерпа , него кањон јеботе , имао сам утисак да се до пре 2 минута јебала са 10 нигера који имају паламаре од по 35цм......страшно......
Zamisli tek ribu koja je rodila trojke. Možeš opušteno nogu da gurneš.
Odoh u skolu tinejdzeri.
Al' cu se vratim.
Mwa
Mwa i teby,machk0
Rosoneri...je...tinejdžer?! ŠKK?!?!?!
Aj densujemo
http://www.youtube.com/watch?v=GhCXAiNz9Jo
Stas ti mislila?
Da imaš 30ak :O