Tinejdžeri vukajlije

1. gledao sam ja...
    kakav lik...

2. Nisam gledao, ali niko ne može nadmašiti Remija.Ovaj je ubjedljivo najbolji...
    http://www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7G18&feature=related

3. Jbt kakav kralj :D
    Treba imat' muda da ovako staneš na sred ulice.

4. Šta je sve radio, ne možeš vjerovati.Ništa maj lov odoh ja.Vrnuću se večeras...

5. Važi, maj lav. MWA

6. Evo za osnovce i srednjoškolce, tinejđere Vuke jedan link, škola rokenrola u Beogradu, koga zanima. Ja ću otići na audiciju sa bratom i drugaricom. Fazon to je samo za Savski venac, ali koga zabole :)

7. Kako je ovo dobro, majke mi :D

8. Milice, šta predstavlja ovo ''Dholl'' u tvom niku? :)

9. Ove slike :)
    http://dholl.deviantart.com/

Oduševljena sam slikama pa kad sam se registrovala pade mi na pamet da stavim Dholl :D

10. Dzaks ae na HBSV mori...
    ćao svima, u prolazu sam, zovem ovog marmuna... :)

11. Baš su super slike, nekako detinje morbidne :) Kao ona knjiga Koralina.

12. Дес јоцко, 100 година !?

13. Eh, nema me :) Sad se relaksiram, banjam malo, petak je, i tako... Šta ima kod tebe? Igrate Hax?

14. Тренутно не, оћеш ?

Ништа, дошо из школе, приметих да те нема већ дуже време

15. Ma neću :D probao sam, ali nisam nešto dobar.
    Nema me po forumu, više sam na igrama bio, postavljao sranja i to...

16. Pandholls

Hahaha što je dobro!

17. Oni pandanišu lolol

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.