U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ma u laktu sam je sjebao, preživeću. :) Jača poluga nego što je trebalo i to je to. Ne smeta mi za cirkanje. Lolololo, kaki sam sportista. Moram da uzmem bandažere ovih dana :)
Одма стављам овде :)
Reme, dobro odradi posao i onaj elastični zavoj. Ja sam njega koristio.
Do jaja kume, fala na savetu. Ma dobro je što su meni ruke dosta savitljive, inače ne znam kako bih prošao. :)
ojsa
reme nema frke, držim ti ja pivo sutra. Samo ne znam šta ćeš sa Babom, kako ćeš sa jednom rukom da je sobališ.
Ременски, како ћеш да арчиш сутра ?
Бтв, не знам дал си видо ПВТ ал не долазим сутра..
Ahahah elek, sva sreća leva je ruka. A i ja računam da idem u nedelju na trening. Ko jebe ruku, opstaću. Jebo ga samo sam je istegao. Mogu da je koristim. :) Manijak sam ja, igrao sam fudbal sa sjebanom nogom, a i danas sam na trening otišao sa sjebanim palcem, palac desne ruke ostao delimično čitav, a sjebah levu ruku. Lolololo ko ga jebe, biću malo feleričan par dana. :)
Brate viđeh pevete. šaka mi funkcioniše i dalje. :)
Kako da arčiš bez ruke? Jedino ako imaš treću lolololo. Nego jel ostaje za 20 h kod konja?
Ajde cao...
idem da napisem defku, dacu vam link... dajte mi + pa odoh
a mozda i ne napisem, videcu...
lololololololo
Jeste Elek 20h kod ata.
kod ata, hihihi...
OK, možda dođu još neke osobe koje sam ja pozvao. Možda...
Sa Vuke ili ne? Osobe ženskog pola ili ne? :)
Jedna je sa vuke, druga valjda nije. Jedna je žensko, druga nemam pojma. Brate žensko je žensko, al dvaput je dvaput.
Je l' vama normalno da doktori budu korumpirani?
Dojajno, dolaze nam obe ribe iz Tesle. Lolololo to elek. :)
Dir dir dir dirlija