Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma jeb'o to sve. Ja u školu idem samo zato što je upad za džabe.
A jes'. Možeš da se smoriš za džabe.
Pa da. A i ima dobrih pič... Devojaka. Idem u školu gde su skoro sve žemske.
U moju ne idu ljudi -.-
Тинејђери , јебете ли што?
кад сам вид'о лакојев пост, знао сам шта ће да пита лололо
Imal' koga?
TuN sam.
Sanjala sam sinoć tebe i Cena. lololo
A jes mnoge imaju mokre snove samnom.
Šaaaaalim se.
I šta smo mi radili u tom snu?
Op, op :) 3:)
De si pametnice.
Sad ostadoh ja sa dve đevojke(Ako milica nije pobegla),a to je uvek zanimljivo.
Kao neko okupljanje Vukajlijaša, ali samo vas dvojica došli u Nikšić, nevezano nešto :D I bila tu drugarica koja navodno ima nalog na Vuki i došla i ona lolo Al' fora da kao neki butik sportske opreme, i ja tu ulazim, kad odjednom to postaje restoran, ili tako nešto, i u ugaonom kauču sjedite vas dvojica :D
I onda sam se probudila.
Milica je muško.
lololo
Tebi je dete jako zanimljivo u životu kad tak'e snove imaš
Imam najodvratnije snove.
Jedno vrijeme nisam mogla oka sklopiti zbog njih.
ја не волим да сањам , обично сањам лоше сне ........саобраћајке врло често .....
Ијао провала.... као возим једног Југа а испред мене други Југо ,као исто мој и у њему нема никога а ја као управљам некако њим а нисам у њему а он иде испред мене и мог југа , и сад кад сам требао да скренем провалим да он иде само право и да неће да скрене и са брега ме закове неки други ауто.......маму му јебем :))
Nego da ne smaram, kako ste mi vi?
Fino
Navukao sam se na jednu pesmicu,slušam je 20. put danas.
Ja sam seksi.