U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
krv
cao :)
ma dajte, kakva vas ubijanja spopala?
Ja ne ali bih ga primijenila na današnjoj đeci.
Zamisli dijete od 12-13 godina koje puši, pije, farba kosu i ko zna šta još radi.
Sad su me iznervirala ova đeca.
I da, ja bih sad trebala da budem na koncertu Sarsa, oprostite na nervozi.
Pametnice, maj darling. <3
Man'te se đece, ko h jebe. :)
Ko stigne lolol
Deca nisu neophodna za krv..
Krv nije losa..
Krv ima divnu boju, to je moja omiljena boja.
Mozda sam frik, al' krv volim...
MD
<3
Ja mrzim krv. I igle. I kad me bodu ja preblijedim i počnem da plačem lololololol
Hahah ja imam na desnoj ruci trenutno "rupe" (neke ranice) kao da se bodem.. Ne bodem se. Nago cesem :D
Milice tvoja poslednja recenica moze da se protumaci na razne nacine :P ;)
Nisam ja kriva sto tako razmisljam, iskvariste me ,ljudi!
Ja kad sam radila alergo test imala 17 uboda, ako se dobro sjećam, bila sam isto k'o narkos.
Moja poslednja rečenica je napisana kao od strane malenog nevinašceta, kako god je protumačili :D
Viđeli smo potencijali pa samo poradili na njemu lolol
Ja volim gledati operacije i kad me operišu.
Pi, pi, pi, hiljadu puta pi!
Ma nije to nista, ja sam ubila coveka, izvadila mu organe i naravno oci, zatim prodala sve sto se prodati moglo, njegovu utrobu koristila kao posudu iz koje sam pila dok se nije raspao i poceo da smrdi, onda sam isekla ono sto je ostalo skuvala i bacila psima, oni samo omirisali tako da sam ja morala da pojedem -.- nije bas ukusno :D
Naravno salim se, al' da sam bolestina-jesam..
alergo test, uuu znam o cemu pricas -.-
Ko je bolestina, taj uziva na mracnjaku. Ja sam jednom umalo zaklao kokosku, ali mi je srce prepuklo kad sam vid'o kako me uplaseno gleda svojim mali okicama pa sam ipak resio da je bacim direk' u vatru, valjda je brze sta znam...
Na šta si ti alergična? :D
A vidiš, i ja stalno pričam boleštine ovakve i nije mi gadno al' kad gledam zgrozim se.
еееее
Dzankee!
Na grinje i polen (trava) :D
Skoro sam saznala da sam alergicna i na mandarine...
ti? :D
Meni nije problem da gledam... Navikla sam :D
Dzanki, zar ti ne jebes u ovo vreme?
Čoveče, ja tamo idem skoro svakodnevno. Nasmejem se i nauživam k'o nikad u životu. Sajt je zakon. Gled'o sam onaj klip 'de ukrajinac skače sa zgrade šurnaest puta i svaki put mi je smešno za crći. :D
Ма био до сад код рибе, мало да се одморим.