Tinejdžeri vukajlije

1. Ja na polen drveta, korova i trave. Kad je proljeće ja sam živi leš, jbt :D
    A i na prašinu i grinje, ali malo manje.
    A nekad kad jedem neko voće posle dužeg perioda onda me grlo grebe, 'oću d'umrem, a usne i desni mi pulsiraju, znaš kako grozan osjećaj. Jednom mi je od breskve natekla usna, znaš na šta je to ličilo.

2. Uuuu znaam :/
    Nazalost znam (mislim ne znam na sta si ti licila, al' znam na sta sam ja kad mi se to desilo)
    Delimo istu sudbinu :D

3. Шта је ово...лирика нека

4. Delimo istu sudbinu :D

Tek ćemo to da osjetimo na proljeće :D

Шта је ово...лирика нека

Loša strana iglanja.

5. Овом приликом бих поздравио дружину из пензионог и друга Чоа

6. I gledaoce kraj malih ekrana.

7. Ja došo na kratko.

I da pomenem Mentali,imam i ja cvidže,a repić sam uvezao dole,pa ne merem da ga kačim zbog cenzure.

8. REPIĆ JEBE!

Zar tebi nije trening do 11?

9. Sad sam skapirao da dođem kući u 11,a ne da mi je trening do 11.Trening mi je od pola devet pa do deset,a danas em što sam gubio pola treninga,em što me kupila keva,pa sam poranio.

EDIT:E da i ovo mora da se čuje http://www.youtube.com/watch?v=l8ilbDwkooA&feature=autoplay&list=PL6FB5D8A7C8446646&index=8&playnext=6

10. Dobro vece. Mentally, jesi li nasao onu devojku?

11. Mene pjesma užasno nervira jer je stalno slušam na nekoj šnj televiziji, ne mogu se sjetit' je l' reklama il' šta.

Sofist, dobro veče.

12. Sta je veceras tema raspravke?

13. Dobro vece. Mentally, jesi li nasao onu devojku?

Jašta. Al' nema ništa od toga, volim ja moju Pametnicu. :)

Edit: Ja cvikere nosim samo po kući i kad čitam, radi reda čisto. Mo'e stanje se ne mere popraviti sa tim stvarima. :)

14. MD
    haha, imacu napad ljubomore! :P
    Saaalim se <3

15. Ccc šta rade ovo dvoje.

16. Ma ćoroskpi su majka.
    Ja sam za moje Ray Ban("uuuu buržuju uuuu"-za rođendan sam ih dobio!!!) nabavio stakla sa dioptrijom.Sad arčim,a još sam pride i kul.

17. Meni doca rekao da ću ovako da se izlečim od ćoravosti.
    Sad mu ne verujem,al skupo mi da menjam stakla na bankama.

18. Ja sam za moje Ray Ban("uuuu buržuju uuuu"-za rođendan sam ih dobio!!!) nabavio stakla sa dioptrijom.

Ja sam bila ubijedila sebe da ne vidim dobro jer sam željela da nosim rejbanke.
    Ali kod majke nije upalilo -.-'

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.