Mentali, meni se prividi neka konkretnija radnja umesto ovog ''volim'' al, jbg :))
Pohovani, jebem ga, u moje vreme se prva iskustva sticala po parkovima i haustorovima. :))
Pa meni je jedini uslov da je ženski pol sa mnom, al' one su malo drugačije mora neka romantika, malo mirisne sveće, prigušeno svetlo, pa tiha muzika, ono, ovo... :D Ja lično mogu bilo kad,bilo gde i bilo kako... xD
ahah, to je taj kod dakle! kul, matori, kul ;)
edit: ovo je bio odgovor mentaliju.
cvarak, jbga, onda. trazis pogresne. nadjes neku stariju ''uciteljicu'' placas pice i pamprcis! :)
sta ti oces, romantiku u 15-oj godini. matori, nema tu leba.
romantika pocinje kad zadovoljis primarne nagone! PRVO JEBI A ONDA PALI MIRISLJAVE SVECE I SRANJA!!! govorim vam iz iskustva, ni ja nisam jebo kad sam imo 15,16,17, jer sam bio ''romantican''. palo je par petinga par puta i to je to.
za pravu romantiku vam trebaju godine iskustva!
Pa, brate, nije da nećemo, često je lokacija problem... :)
Vaj not?
Cvarak, kako bre brate lokacija problem u danasnje vreme majkmu?
Mozda zato sto sam zensko... :D
Ja volim Pametnicu. <3
Pa kako nije, matori? Sreća pa iam razumnog ćaleta samca, pa nekad bude ono: "Aj' prošetaj malo", i ti fazoni... :D
MD
I ona tebe :)
To je bre prednost!!! :))
Mentali, meni se prividi neka konkretnija radnja umesto ovog ''volim'' al, jbg :))
Pohovani, jebem ga, u moje vreme se prva iskustva sticala po parkovima i haustorovima. :))
Pa neću da budem nepristojan. :)
Pa meni je jedini uslov da je ženski pol sa mnom, al' one su malo drugačije mora neka romantika, malo mirisne sveće, prigušeno svetlo, pa tiha muzika, ono, ovo... :D Ja lično mogu bilo kad,bilo gde i bilo kako... xD
Potpisujem čvarka: :)
ahah, to je taj kod dakle! kul, matori, kul ;)
edit: ovo je bio odgovor mentaliju.
cvarak, jbga, onda. trazis pogresne. nadjes neku stariju ''uciteljicu'' placas pice i pamprcis! :)
MD, moj čo'ek! :D
Cvarak
Klasifikujes.. Nisu sve takve..
Možda sam malo gej, al' moram priznati da je i meni ponekad kul ta romantika i to sve.
cvarak, odgovor na prethodnoj strani u editu! :)
Hoćeš da kažeš da se neke ribe prodaju za cirku, kondome i žvake? Znam, ali to su "ribe", koju, fazon, zagrliš i dobiješ hlamidiju, ili tako nešto...
sta ti oces, romantiku u 15-oj godini. matori, nema tu leba.
romantika pocinje kad zadovoljis primarne nagone! PRVO JEBI A ONDA PALI MIRISLJAVE SVECE I SRANJA!!! govorim vam iz iskustva, ni ja nisam jebo kad sam imo 15,16,17, jer sam bio ''romantican''. palo je par petinga par puta i to je to.
za pravu romantiku vam trebaju godine iskustva!
Hahahaha, loner... Nene, ne gotivim matorke, samo piletinu... 3:)
pa, sta jel nema mladih raspolozenih sad? u moje se vreme klinke satirale od kurca, al to su bile zajebane godine, lolololo
Ma i sad se satiru, ima takvih kolk'o 'oćeš.