Tinejdžeri vukajlije

1. Pa pazi Loner, nije da nisam probao agresivnije metode, a pod agresivnije mislim na alo-ćero-dođi-'vamo metode, samo sam skapirao da većina srednjoškolki voli da se pamprči u prijatnoj atmosferi, nego u školskom vc-u, iza sale za fizičko, u parku na šipci za propadanje, itd...

2. jeste, to je tacno. pa jbg, kad polozis, napunis kola friskom picetinom, opalis ziku, i udris dok gume ne prsnu!

3. Samo još par meseci, matoriiii... :D

4. Al' ste se vi raspričali...
    Da se nadovežem,ne verujem u romantiku,ali spreman sam da zbog ribe glumim da verujem(kol'ko je to moguće uz moje elementarno nevaspitanje).

5. De si MACHKITZE.
    Kako je bilio na makljanju?

6. Bar neko naš nešto pametno da uradi.
    Ja sam juče na plivanju prop'o.

7. Hrani sina i šalji na vojsku,
    Tinejdžeri se pomoriti ne mogu.

8. Da vas pitam ja nesto lolo:

Jebete li vi nesto?

9. Ja ne jebem... :(( Žarko Žarulja jebe 100% dečko je selebrity

10. Не не не не не Росонер! То се ради овако. ....

Тинејђери , јебете ли што?

11. E koji ste gmazovi,ima u inat da odem na ulicu,da uvatim prvo ciganče koje vidim,da mu ga steram do grkljana,da se vratim ovde, i sa ponosom kažem: JA JEBEM!!!!

12. Ae da probam to Lakijevo:
    Тинејђери , јебете ли што?

13. Maloletna se pojavila na temi.Pašće snijeg...

14. Pa tema je mrtva svaki put kada sam ja tu. :P

Ipak, hvala, dražesni Ceno, jer si jedini to primetio. :D

15. Ево и ја сам приметио .......

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.