Pa pazi Loner, nije da nisam probao agresivnije metode, a pod agresivnije mislim na alo-ćero-dođi-'vamo metode, samo sam skapirao da većina srednjoškolki voli da se pamprči u prijatnoj atmosferi, nego u školskom vc-u, iza sale za fizičko, u parku na šipci za propadanje, itd...
Al' ste se vi raspričali...
Da se nadovežem,ne verujem u romantiku,ali spreman sam da zbog ribe glumim da verujem(kol'ko je to moguće uz moje elementarno nevaspitanje).
E koji ste gmazovi,ima u inat da odem na ulicu,da uvatim prvo ciganče koje vidim,da mu ga steram do grkljana,da se vratim ovde, i sa ponosom kažem: JA JEBEM!!!!
Pa pazi Loner, nije da nisam probao agresivnije metode, a pod agresivnije mislim na alo-ćero-dođi-'vamo metode, samo sam skapirao da većina srednjoškolki voli da se pamprči u prijatnoj atmosferi, nego u školskom vc-u, iza sale za fizičko, u parku na šipci za propadanje, itd...
jeste, to je tacno. pa jbg, kad polozis, napunis kola friskom picetinom, opalis ziku, i udris dok gume ne prsnu!
Da, da...
Samo još par meseci, matoriiii... :D
Al' ste se vi raspričali...
Da se nadovežem,ne verujem u romantiku,ali spreman sam da zbog ribe glumim da verujem(kol'ko je to moguće uz moje elementarno nevaspitanje).
deste miševi :)
De si MACHKITZE.
Kako je bilio na makljanju?
оо
srebro palo :)
Bar neko naš nešto pametno da uradi.
Ja sam juče na plivanju prop'o.
PA VI STE ŽIVI!
Hrani sina i šalji na vojsku,
Tinejdžeri se pomoriti ne mogu.
Da vas pitam ja nesto lolo:
Jebete li vi nesto?
Ja ne jebem... :(( Žarko Žarulja jebe 100% dečko je selebrity
Не не не не не Росонер! То се ради овако. ....
E koji ste gmazovi,ima u inat da odem na ulicu,da uvatim prvo ciganče koje vidim,da mu ga steram do grkljana,da se vratim ovde, i sa ponosom kažem: JA JEBEM!!!!
Ae da probam to Lakijevo:
Тинејђери , јебете ли што?
Maloletna se pojavila na temi.Pašće snijeg...
Pa tema je mrtva svaki put kada sam ja tu. :P
Ipak, hvala, dražesni Ceno, jer si jedini to primetio. :D
Ево и ја сам приметио .......