Tinejdžeri vukajlije

1. Dušu bi dao da sam vako nešto uspeo da smilsim!

2. Znaci nisam jedini bolesnik. jeii :D

3. Meni ovako nešto samo može da pa'ne na pamet ali ja to ne umijem napisati.

4. Pada meni na pamet!
    Samo ga treba formulisati 'vako fluidno.

EDIT:Milice ti da pišeš defke kolko menjaš avatare,davno bi straju zajebala.

5. Znaci nisam jedini bolesnik. jeii :D

Nisi, nisi lolol

6. Daleko bilo jedini.
    Nije sramota biti bolestan.

7. EDIT:Milice ti da pišeš defke kolko menjaš avatare,davno bi straju zajebala.

E jebi ga, ja sam rekla da mi pisanje ne ide, a fotografiju volim. :D A pošto moj talenat nema đe da cvjeta onda ja stalno mijenjam avatare na kojima sam ja :Д

8. Opušteno.Ovde su dobrodošli i posterdžije,i fotografi,i definičari.Svi se volimo,samo da smo tinejdžeri.Ono,hipi fazon.

9. Smrt postredžijama!
    Ostalo podržavam.
    I da, bitno da se volimo. Pis lolool

10. Pozdrav! :D Milice, slažem se u potpunosti, ne znam zašto, jednostavno ih ne gotivim... ://

11. Pozdrav i tebi.
    Sramn a istina je da ja nekad bejah posterdžija,ali davno sam prestao sa tom gadnom rabotom.

12. Pozdrav, Čvarak. Posterdžije ne gotivi niko lololo

A Hujo, jes' ti postavljao postere i pored defki ili si htio samo postere? :D

13. U moje vreme nije bilo onih 50 poena za poster tako da sam ja već imao dvadesetak postera pre nego što sam počeo da definišem.Ako ne računamo moju prvu definiciju,koja je obrisana posle 5 minuta.

14. Moja prva nije ni 5 doživjela lololol
    Hujo posterdžijo!

15. Promijenih avatar ^_^

16. Hvala. Stara je k'o Grčka, samo čekam da se raspadne lolol Ali je ni za šta ne skidam.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.