Tinejdžeri vukajlije

1. vako uopseno o ljudima koji nisu za bolje od stolice u glavi

2. Pobogu, deco, uzdržite se od bilo kakvog nasilja. :D
    Ja ne poznajem nasilne ljude.
    Valjda.

3. Тинејђери , ........................................ ? Шта ја оно беше обично питам?

4. Jebete li što?
    Je l' tako, čika Laki? :DD

5. Čika Laki, ništa, opore li sudbine! :(

6. Reli planeta, jako mi smeta...

7. Šta je ovo noćas, okupljanje odbjeglih tinejđera? :D
    Dobro ste se vas dvoje sjetili nas nolajfera lololo

8. Good evening, fellow teenagers! How YOU doin'?? :D

9. Pa ajde malo živnite, ne mogu ja da vas razbuđujem takve kilave. :D

10. Čim sam ja došao vi pričate kako će neko dobiti batine pa sam jedva skupio hrabrosti da postujem...

11. Maloletna, ja sam učila, ni za šta nisam :D
    JA UČIM!
    I da, čvarak nam je novi tinejđer na temi :D

Zdravo, čvarak :)

Edit

Čim sam ja došao vi pričate kako će neko dobiti batine pa sam jedva skupio hrabrosti da postujem...

A jes', mi smo ti ova muda preko neta pa se malo kurčimo :D Mislim, ja se kurčim.

12. I ja učim.
    Mučim se.
    Moja je sudbina gorka.

Čvarak, kako simpatično. :D
    Drago mi je. :D

13. Ja pobjedio na takmičenju iz istorije i sad kuliram.Nebitan dan, hrabar motorni san...

14. Čvarak! Pružu ruku Maloletnoj, ne budi nekulturan!

Ceno, ti baš razbijaš tu istoriju :D
    Čestitam, maj darling.
    Nisam ti se pohvalila, naučila sam dvije strane, to je moj najveći napredak od septembra što se tiče istorije.

15. A MARŠ!
    Ja sam nesposobna za bilo kakvo takmičenje. -.-
    Idem na srpski, ali nisam ga spremala, znači, ništa od toga.

Bem ti pritisak.

16. Čestitam, maj darling.
    Nisam ti se pohvalila, naučila sam dvije strane, to je moj najveći napredak od septembra što se tiče istorije.

Tek ju maj bjutiful.Takođe čestitam.Za nekoga ko mrzi istoriju dobro je što si se natjerala i te dvije strane da naučiš...
    EDIT:

A MARŠ!

Kompleksi, kompleksi...

17. Ju! Kako nepristojno s moje strane! Duboko se izvinjavam! Ćao maloletna, Nemanja. :)

18. Ništa, ništa, nisam ni ja mnogo pristojna. :D Drago mi je, Nemanja, ja sam Milica, možda znaš, mada sumnjam. :D

Oprosti mi Ceno, naravno da ti čestitam. :D
    Kakva sam zla, a ti si mi tako fiiiniii drugar. :D Moram ti reći da jesu kompleksi. :D
    Al' avaj, šta ćeš. Dakle, čestitam ti najfinije što mogu.

19. Za nekoga ko mrzi istoriju dobro je što si se natjerala i te dvije strane da naučiš...

Mora se lolo Rekao profesor ko ima konstantnu jedinicu ako sad dobije 1 nek očekuje da će ljetovati u školi lolol
    A nisu mi TOLIKO katastrofalne ostale ocjene pa moram to učit' :D

Ja sam nesposobna za bilo kakvo takmičenje. -.-

Najveća je ispala da počneš da se spremaš i profesor ti kaže da može da se takmiči samo četvrti razred lolo Ne znam zašto ovo pomenuh. Ja sam išla na engleski, bezveze, biće tako nešto na maturskom pa da vidim šta me čeka lolol

Negooo, Maloletna, da te pitam nešto jer si ti iz Srbije, sve zaboravljam. Je l' vi tamo imate svake godine neke ekskurzije?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.