Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da, iz Srbije. Ti si iz Crne Gore, zar ne? Odakle je Ceno? Koje je godište Čvarak?
Dajte odgovore, molim vaaas. :D
Što se tiče ekskurzija, možemo da idemo bilo gde svake godine. Naravno, svuda su glupavi buržuji koji se vodaju u Španije i kurte murte. Ja nemam para ni za šta, pa mi je svejedno.
Kakva sam zla, a ti si mi tako fiiiniii drugar. :D Moram ti reći da jesu kompleksi. :D
Al' avaj, šta ćeš. Dakle, čestitam ti najfinije što mogu.
Njah, nema veze.Hvala...
Uči maj darling...
Ceno je Sarajlija.Ceno govori o sebi u trećem licu...
Narodeeee pozzzz :D
Bože, gledam ovaj klip Annoying Orange, brate, krstim se i levom i desnom koji debilizam...
Čvarak ne diraj Randžu, Ranžda jebe koliko troluje lolololo
Poz brate brain! :D
Dabome, čist debilizam, a ima buljuk pogleda...
Ceno, pa ti se ljutiš na mene?
Pa neeeemooooj. :(
Vidiš da primenjujem pekmezavu tehniku, o kako možeš da se ljutiš na meeeneee? :(
:D
Otkucala sam kilometarski post i pukne mi veza i ne postavi se, jebem li ga.
Pozdrav, Dio.
Ja nisam duže od dvije sekunde izdržala.
Maloletna, ja sam iz Crne Gore, u daljem tekstu šupak svijeta.
I sad sažeto ono što prije ispisah -.-
Imamo jednu ekskurziju i jednu u srednjoj. Idemo na početku četvrtog i već je frka zbog para a ne svake godine da se ide u Španiju lolol
Meni bi bilo razumno tu nekih 5 dana najviše, možda ni toliko da se ode neđe do Makedonije npr, il' nešto što tako nije predaleko.
Pa mislim, gotiva je, ali nije za gledanost od 10 do 50 miliona...
Nemo' da plačeš :D
http://www.smartusessimplethings.com/images/facial_tissue_box2.jpg
Na :)
Ma neeeeee ljutim se.Stvarno.Ti i Milica ste mi naj drugarice na Vuki.Mwa.
EDIT: Odo pod tuš.Nazad sam za 10 min.
A i kao da je širok izbor žeMskih lolol
I JA SAM TI ŽENA! :bije te kutlačom:
Edit
Mwa mwa zilj zilj
Inače maloletna, 4-to... :)
Samo da znaš da smo ja i ti ođe peMzioneri. lolol
U jebote, ja sam onda najmlađi :/ :D
Ali Čvarak, to je fascinantno! Ajde brzo gde živiš i još neke korisne informacije, pa da idem, pošto sam ispitala novog muškog člana u Tinejdžerima. :D
Dio, možda nisi, ima ih još 2-3 da su 96 :D
Standardna procedura kod pristupanja Tinejđerima lolo
Maloletna, ne prepadaj ga ovako :P
:ulazi u sobu: lolo
ĆAO SVIMA
peMzioneri. lolol
Ja mislio da ću ovde banem među matorce... :D