U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
besmislenu knjigu...
Zanimljiva kombinacija...
Ne moraš Maloletna da šalješ ja sam muško ja trebam da načinim prvi korak :D
Нисмо сви, малолетна, нисмо сви. Лол призн'о да је пичка! :Д
'94, Сомбор, Гимназија. Не возим још кола али идем да полажем. Имам бицикло марке ''Сцоут'' али су ми га украли. ;)
Konačno.Počeli ste da dosađujete sa muvanjem i uspio sam da skrenem temu...
"Autostoperski vodič kroz galaksiju" Daglas Adams.Knjiga se ne može prepričati.Čini se kao besmislena ali itekako ima smisao...
Интернет мување ?
У моје врме су се цаве мувале на седељкама ..
хахахаха, у твоје време!
Ceno gledao sam film i jebeno je dobar moram onda i knjigu da nabavim :D
U, Krotitelju, čisto da znaš, naša vrsta je ovde izumrla, naše godište se na ovoj temi smatra matorim... :)
И мого си да јебеш кад оћеш, ко у америчкој пици, овај пити
Ma ja šaljem, Lol, dosadno mi je toliko da bih mogla da se ubijem. :D
Jao, divno! :D Dakle, mi smo kolege po školi. Ne idemo u istu, ali ista sorta, gimnazija. :D
BICIKLA! Šteta što su ti je ukrali, moje omiljeno prevozno sredstvo. :D Zapravo mrzim kola, motore, itd. Svi treba samo da skakuću po livadama, ako me neko pita. :D
Živo?
Zdravo.
Oj!
Него....одо ја ћику
Oj i tebi.
Film je ništa naprema knjizi.Jednostavno ne možeš onakvu knjigu sažeti u film...
Ало, петак вече а ви не јебете, да нисте можда болесни? о.О
Ja orčim.
Ne, mi smo tinejđeri...
Е мој шмекере Матрикес, па не јебе се петком ништа не знаш
Ja svakog petka nolajferišem. :D
A i sneg je do kolena! :D
A i živim u nedođiji! :D
A i vrlo sam nesocijalno biće...
Ceno ima nešto protiv muvanjaaa. :P