Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Matpikc jel' bi mogao da pišeš na latinici ima nas koji ne znamo ćirilicu :)
Да се пробудите са метком у челу док вас карају црнци који су пре анала попили пола тоне вијагре, а бичује вас Сузај Бојл.
С љубављу, Јанко.
Rođen je novi narodnjak. Brzo, kod Tucakovićke!
pišeš na latinici ima nas koji
ne znamo ćirilicu :)
Ко не зна ћирилицу?
Dobro LnulaL, ali samo ovde. :)
Zaboga, pa svi znate ćirilicu :P
И кад будете ишли аутобусом на гостовање, да Бог да вам не радила кочница и скренули у њиву, и сви помрли. С љубављу ЈАНКО
Naravno Matrikse ložim te sve defke od skora pišem na ćirilici. Vidi Milicu kad je iznervirana svako zezanje je nervira :D
A JANKO JESI PAO NA ZVEZDU PA ZAR NEMAŠ POVERENJA U ŽUTOG???!!!
Ovo Kardifu,a? Prodali te?
Nakeženi smajli nije nerviranje. :P
КАРДИФ МРТАВ ВЕЛШАНИ ГЛУПИ
Ма иди бре ЛнулаЛ, безобразниче. :)
Nisam znao meni to uvek šalju u konteksu "Pa kad si pglu :P" i tako to :D
Kladioničari idite jebite nešto :) Ja odo da krljam palačinke DRUGO VEČE ZA REDOM od kad sam naučio da pravim samo to jedem :)
Јебо те, нисам ја Рон Џереми да јебем сваког дана
E pa ja stalno stavljam nakeženog smajlija. :D To mi je kao zamena za normalnog smajlija. :D Samo nakeženiji. :D
Ahahahhahahahahahahha, L0L, palačinke. :D
Ja sam došao.Eto.Nemam neki orginalniji način da vam stavim do znanja da sam tu...
Ceno. :D Što si tako večito smoren? :D
CENOTAPH DOLAZI !
дес' цено :)
Mislim da je to zbog položaja planeta.Ili je negdje na drugom kraju svemira neko malo zeleno biće prosulo supu po svojoj novoj košulji što se direktno odrazilo na moje raspoloženje...
EDIT Zdravo momci...:|