U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Elem daklem, zapostavismo moju sliku. Šta ti misliš o ovom zilju?
Јебозовно за девојке то морам рећи. :)
Oduvek, baš je šmekerska slika :) Lololo
PAMETNICEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Ima l' koga?
1000diti post na forumu.Tek sad.
Е мој Хујо, ја ћу ускоро 2000ти пост на форуму, ал не са овог налога. :)
Šta će ti uopšte 2 naloga?
Nisu te valjda banovali?
Јок, ово ми је први, погледај регистрацију. :)
Vid stvarno.Al' još mi nisi objasnio što koristiš 2 naloga.
Овај био банован месец дана, а ди ћу ја да одем од сајта кад сам се навуко, направим дупли, потпуно другачији од овог и онда сам уплатио ктитора јер ми мало 5 дефки на дан.
'Ste tu?
Ja sam sad slušala drugaricu kako svira violinu. Koliko je to jedan savršen instrument... A drugarica sa njim posebna priča. Kad god je slušam nekako mi se oči napune suza. Ne mogu da opišem koliko mi se sviđa instrument.
I ne znam zašto vam ovo pričam.
Tu smo.
gitara je dojajnija. Daj sliku drugarice :) lololo
Ma sviđa mi se i gitara al' mi je violina nekako, ne znam ni ja. Ili što toliko ide uz ovu drugaricu, koja je prava umjetnička duša. K'o da su pravljenje jedna za drugu :D
Zabranila sam joj da svira preda mnom, jednom ću se stvarno rasplakati lolololo
Ču ti dam sliku na PVT, ne mogu odže :D
važi važi
lololo :)
Jao, Reme, aj baci još koju sliku da se malo smejem. :DDD
Joj bre Maloletna, učim matematiku trenutno, nisam pri kompu, al evo za tebe ću da se slikam večeras. :) lololo, pa ćeš videti sutra sliku. :) ok? Lololo
Hahahahahhahahah, obaveezno :D
Тинејђери...................
Jebemo li što?
Jebemo, Laki.