Tinejdžeri vukajlije

1. E, moj ti... :)
    Ako ti je lakše, svi smo to prošli, a za par godina ćeš moći da gledaš klince kako se muče, upireš prstom u njih i smeješ se na sav glas... :D

2. Ма ја нисам такав тип да се смејем другима. :)

3. Pa nisam ni ja bio, al' dobiješ potrebu kad vidiš da neko prolazi ono što si ti prošao odavno i muči se...
    Phahahahahahahaha:upire prstom:hahahahahahaha...
    Vidiš? :)

4. Видим али није лепо упирати прстом. :док то говори упире ти прстом у фацу: :) Него погледај мало моје дефке, и са овог и са ктитор налога, серем квалитет. :)

5. 'Ajde, reklamo, 'ajde... :)

6. Ako ti je lakše, svi smo to prošli, a za par godina ćeš moći da gledaš klince kako se muče, upireš prstom u njih i smeješ se na sav glas... :D

Ja to nisam prošla :D I sad ću da se smijem vama :D

7. Дес пеки маторцу. :) Ћао реме :)

8. Doš'o matorac da malo obiđe đecu. :)) Šta radite?

9. Ma ništa Peki, zaebavam se malo, za ove malo mlađe tinejđere ne znam, ništa ne pričaju.

10. Ne radi mi neeet!!
    Eve mene opet u famoznoj skoli racunara.Cisto da vas obavestim,nema me do ponedeljka.

11. Mhillice :) Đeeees?

Mhillica lolololololololololololololool Al' vidiš, skraćena verzija nika, sa sve dva L! :D
    Kol mi Mhillica looololloololool

Hujo, mnogo te jebe taj net :D
    Eh, i meni će ga isključiti za koji dan, majka neće za inat da mi ga uplati. Imam 125 strana iz istorije da nabubam da ne bih ostala na polaganje. Ako me ne vidite do septembra znajte da ih nisam naučila i da mi je sve osim vode, hrane i vazduha ukinuto.

12. Hevi, Mhillice, hevi... Minut ćutanja. :)

13. ЗА ЗОРАНА!

14. Hevi, Mhillice, hevi... Minut ćutanja. :)

Težak će to period mog života biti.
    lololo

Đanki, sviđa mi se tvoj avatar ali ti ne stoji.

15. Vid' svi promeniše avatare, ne bi' ni provalio da Mhillica nije rekla... lolol

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.