Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Кад ће окупљање у Крушевцу...никад
A ti? :D
'Si ih odrao? :D
Edit
Pa možete i vi organizovat', nema vas mnogo. Začas bi se dogovorili.
Pa, šta da ti kažem...
Svidelo mi se ono što sam iščeprkao na tvom profilu... :D
@Milice
Eh, sad... Jedno je seksi, drugo je jebački...
Drugim rečima - ne loži se. :DD
Па која ј е фора окупљање - нас 10 из града вињака
Пиве јок, идем у пола 5 за Прокупље иначе би фуро које, у стоном фудбалу 2 победе и један пораз, мењали смо екипе а за пикадо се нисмо такмичили :)
@Ćvarak
Ko se bre loži, pa ne pričam o sebi nego o privremenom avataru :D
Meni je jebačka, tebi seksi i mirna Bosna llololo
Eh, da je meni 10-oro ođe ne bih se žalila. Ali mi je okupljanje svakog dana u školi lololo
Ako ti je to u Prokuplju takmičenje, srečno! :)
A ček, to nije ovakav pikado?
http://www.korni-automati.com/images/pikado_veliki.gif
Сличан, мало другачија та срања горе али да, такав :)
Pdobro, potejto, potato... :D
Pa taj fazon :)
Pa kako se niste takmičili? Niste igrali dva na dva?
Ja i drugarica smo sinoć odrale drugu drugaricu u nekog lika ^_^
Пикадооо!
Ауу ја морам да пијем густи сок неко време
Igrate li vi, deco, bre, bilijar i stoni fudbal?
Ja ne. Al' se od pikada ubijam.
Zakaj, Đ?
Много се убијам од ракије, не смем да пијем алкохол неко време
olololololoololollololololololo
Pa ne moraš samo gusti sok :D
Е мој Џанки, не знаш како да се контролишеш са ракијом. :)
http://oi54.tinypic.com/16j0odl.jpg
Kako kultna slika.
moj avatar jebe
ROSOV AVATAR JEBE!
Густи сок и ГАЗИРАНИ СОКОВИ
Џони, објасни?
Ja sam se svojevremeno razbijao od bilijara, u više navrata sam išao sa ortakom i pravio se da ne znamo da igramo dobro, i svaki put tražili revanš kad izgubimo, svaki put u više para. Na kraju se uloži sve što nam ostane, i odvalimo ih. Par puta smo dobili batine kad smo bili provaljeni, al' ništa uglavnom nije bilo...
Šta ti je pohlepa, e...