Tinejdžeri vukajlije

1. Кад ће окупљање у Крушевцу...никад

2. а пиве су баш фурали

A ti? :D

још смо играли стони фудбал и пикадо

'Si ih odrao? :D

Edit

Кад ће окупљање у Крушевцу...никад

Pa možete i vi organizovat', nema vas mnogo. Začas bi se dogovorili.

3. Pa, šta da ti kažem...
    Svidelo mi se ono što sam iščeprkao na tvom profilu... :D

@Milice
    Eh, sad... Jedno je seksi, drugo je jebački...
    Drugim rečima - ne loži se. :DD

4. Па која ј е фора окупљање - нас 10 из града вињака

5. Пиве јок, идем у пола 5 за Прокупље иначе би фуро које, у стоном фудбалу 2 победе и један пораз, мењали смо екипе а за пикадо се нисмо такмичили :)

6. @Ćvarak
    Ko se bre loži, pa ne pričam o sebi nego o privremenom avataru :D
    Meni je jebačka, tebi seksi i mirna Bosna llololo

Па која ј е фора окупљање - нас 10 из града вињака

Eh, da je meni 10-oro ođe ne bih se žalila. Ali mi je okupljanje svakog dana u školi lololo

Пиве јок, идем у пола 5 за Прокупље иначе би фуро које, у стоном фудбалу 2 победе и један пораз, мењали смо екипе а за пикадо се нисмо такмичили :)

Ako ti je to u Prokuplju takmičenje, srečno! :)
    A ček, to nije ovakav pikado?
    http://www.korni-automati.com/images/pikado_veliki.gif

7. Сличан, мало другачија та срања горе али да, такав :)

8. Pdobro, potejto, potato... :D

9. Pa taj fazon :)
    Pa kako se niste takmičili? Niste igrali dva na dva?
    Ja i drugarica smo sinoć odrale drugu drugaricu u nekog lika ^_^

10. Пикадооо!

Ауу ја морам да пијем густи сок неко време

11. Igrate li vi, deco, bre, bilijar i stoni fudbal?

12. Ja ne. Al' se od pikada ubijam.

Zakaj, Đ?

13. Много се убијам од ракије, не смем да пијем алкохол неко време

14. olololololoololollololololololo
    Pa ne moraš samo gusti sok :D

15. Е мој Џанки, не знаш како да се контролишеш са ракијом. :)

16. ROSOV AVATAR JEBE!

17. Густи сок и ГАЗИРАНИ СОКОВИ

Џони, објасни?

18. Ja sam se svojevremeno razbijao od bilijara, u više navrata sam išao sa ortakom i pravio se da ne znamo da igramo dobro, i svaki put tražili revanš kad izgubimo, svaki put u više para. Na kraju se uloži sve što nam ostane, i odvalimo ih. Par puta smo dobili batine kad smo bili provaljeni, al' ništa uglavnom nije bilo...
    Šta ti je pohlepa, e...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.