Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A bistri? Njih ne voliš?
Edit:
Nije mi nešto zanimljivo u pare.
A jedno vrijeme sam stalno igrala i lore. Al' tamo đe stalno visim zabranili da se igraju karte, kao kockanje i sranja, i više ne možemo. A to nam je bila zanimacija za dž kad se nema za pikado lololo
Не знаш меру до које да пијеш, највише што може да ти уништи желудац иако си тинејђер. :)
Pazite jetru, đeco.
Ма био сам на испирању пар пута, наравно за то маторци не знају
Nema para? Ali... Gde je tu onda high?
High?
Znaš, brate, high, baz, ''onaj'' osećaj, osećaj rizika, uzbuđenje...
A vid', ja zaboravih da sam napisala da mi nije zanimljivo u pare lololo Pa ne kontam da ti zapravo o tome pričaš.
Ma zanimljivo je i ovako, glupo mi je igrat' pikado u pare. A i ne podržavam takav način za gubljenje novca, kockanja, itd.
Ma, ja pričam za bilijar, a i znaš kako kaže nama dragi Del Boj - he who dares, wins! :)
ВАТАФАК ИЗ АЈСКЈУБ ТОЛИКНГ АБАУТ
Vaćarenje glupih ljudi preko bilijara za keš...
Crkla tema.
Tinejđeriiiiiiiiiii
Kak'i ti ovaj pušački avatar? 3:)
Vidi, vidi, ko je doša' :D
Edit:
Prije jebački, sad pušački :D
C,c,c... Ima da ispadne posle ja perverzan... :D
Pa vidiš da svašta pomišljaš! :D
Ođe se jasno vidi koja vrsta pušačkog :D A ti tu nešto izvrćeš :D
Pa ja lepo rek'o pušački, a dotični prljavi um(ovi) svašta nešto pomišljaju... :D
Ja nisam za ovu temu, ali dobro... Neka me tu
Aj' da kažemo da jesi... :)