Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ћао Цено одо и ја ово чудо трокира к'о Томос...
A neeeeeeee. Nemoj da ideeeš.
nije mi sacuvao post
rekoh da mu glas nije ni za kurac, i da je tuga gledati novije snimke
Pet puta sam kucala jedno te isto i digla ruke.
1. Pizdi me ovo bagovanje.
2. Ćao Cenoooooo. Misliću na tebe dok budem računala površinu trougla ♥ MWA
3. Prelazimo na vedrije teme, prisjetih se stravri kojih ne treba i sjebah se skroz.
Ја ништа по целој Вуки не могу да пратим, јебени миш ми не ради, стварно ми жао клинца, још и ја замало да убијем или трајно повредим једно дете док сам играо фуцу, ја нешто се губио и лоше ми падне лопта и испуцам је у 3 лепе, само 1 јебени сантиметар сам промашио дете и даље се хвалим Богу што је било ту среће и оставио сам се фудбала заувек.
proradio
ne verujem da bi lopta ubila dete
Nije do tvog miša, do Vuke je.
Mogao si ga sjebat' tom loptom, al' ne toliko. Valjda.
Ajd' prelazimo na vedrije teme.
Eniting? Vratiše mi se uspomene, sjebah se, moram se oraspoložit' pod hitno.
Би рос, толико сам је испуцао у висину 6. спрата и још поред главе је било.
едит: до миша ми је, не ради уопште
Eniting? Vratiše mi se uspomene, sjebah se, moram se oraspoložit' pod hitno.
ne verujem
pa nije od olova
Видим да се Милица нешто сморила, него има ли шта ново код вас, ја ништа не пратим у задње време, много се крећем па никако да ухватим коју вест. :)
Milica se sjebala skroz. Ispričah vam ovo čisto da znate da nije sve tako crno, da može i gore al' se raspričasmo, a to je škakljiva tema za mene i sad sam otišla u kurac.
Nikakva vijest, ništa.
Kod tebe?
izvini milice
Pa nisi ti kriv, Roso :D
Код мене ново само 2 медаље из Прокупља, то је једина вест коју вам могу саопштити са сигурношћу. :)
Čestitam :)
Ja sad odoh, imam pismeni sjutra :)
Zdravo, čovjeci. MWA
ja reko sebi ima da ocu da smrsam, da naucim da sviram, i da popravim ocene
za sad nista od toga nisam ljudski ni poceo
svo vreme ovde provodim jebo me sajt
Милице мва зиљ :) Ја сутра дежурам тако да ми пуца туки за школу. :)
i danas mi pukla zica na gitari, a u subotu sam dao 800 din
Aleluja proradio mi net.Odo da definišem.