Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Aj budite dobri moNci pa se raspišite, ovako nikad nećemo doći do 400-te strane. Ja sad odo'.
:maše:
MWA
Baaaj...
odoše snovi o četristotoj strani u tri lepe.
Ajd lakuz noć
Protivnik sam nasilja ali ovo je...nešto drugo.
http://www.youtube.com/watch?v=TjY4KAQF8uM&feature=player_embedded
Kako ga je satro debeli car mali!!
Ja uđoh nešto da završim pa da vam kažem koju :D
Biće bez interneta narednih 156 godina pa neću dolaziti jedno vrijeme, najvjerovatnije.
Preživjećete vi bez mene. Al' neću ja bez Vuke lolololo
Zdra'o tinejđeri, nedostajaćete mi. Mwa mwa zilj zilj.
Ne.Ne.NEEEEEEEEE!!!
Edit Srce me boli jer odlaziš ali čekaću te...MWA
Zdravo i tebi.Počivaj u miru.
Pa, momci, šta kažete da razguzimo ovu temu do 400-te strane? :D
I šta sad da radimo?
Ceno, mužu moj voljeni, srce mi se cijepa jer te napuštam. Ali vratiću se ja. Sajber prevare ti nisu dozvoljene. MWA ♥
Hujo, zbogom.
Edit
Misliću na vas dok budem lajferisala.
Ako imaš neku pametnu ideju na umu,udri.Ako ne,nije mi do spamovanja,jer ova tema je stoprocentno čista od spamovanja.
NIKAD!Ne za ne.Biću vjeran kao kuče do tvog povratka...
Ste provalili vi da koliko god nas malo bilo,ovo je jedna od najpopularnijih tema na forumu.
Bar ako je suditi po broou objava.
Jao, divno. Ti si najdivni muž kojeg sam imala. Neću te poslati u vječna lovišta kao ostale.
Bar ako je suditi po broou objava.
TINEJĐERIIIII
A i matorci vole da navrate, mora se priznati.
@Hujo
Mora da bude nešto kontraverzno, inače će tema dumre posle par strana najviše...
Zbogom Mhillice, nedostajaće mi naši razgovori o autoritetima, umobolnoj emo deci, samopovređivanju i raznom. Farewell, my friend, you'll be missed! :)
Ćvarak, sad si me dotukao. Rezanje pred spavanje više neće biti isto.
Zbogooom, maj frend.
Sad bi bila fora da mi 'ladno ne ugase net, ili da ga majka uplati. I sve ovo pa'ne u vodu. lololo
Može li moderator ikako da me banuje do sjutra?Moram da učim matematiku.
Može.Pošalješ pevete nekome od moderatora,malo se ušlihtaš i zmoliš ga da te banuje na 24 časa.