Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
JEBI BAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Ja ću sad da lajferišem ^_^
Skontala sam da smijem da pijem, koooonačno! I idem u subotu na neku svirku, ima da su ubijem i tu počinje moje istinsko lajferisanje. A onda raspust, pa sunčani dani. Divnoooo.
Evo ti vodi Inter.:)
Budbaaaaaj, Ceno, maj lav. MWA
Zdra'o, Reme.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR
:D
Ma mrzim Inter.Fuj.
Tema je tol'ko matora da će uskoro biti ono - Jaoo bože se sećate kad je rikn'o Milošević/Srbija ušla u EU/bio smak sveta/uhvaćen Mladić/nisam uplatio net...
http://vukajlija.com/neki-random-link ... :)
Nije toliko matora koliko je piš
Odiše kuloćom.
Normalno kad sam joj ja otac!
Dobro, nemojmo se zanositi sad... :D
Mhillice, definitivno si u pravu, nisam ja iz te čupri... ;))
Nije rezanje za svakoga, Ćvarak :D Ali uvježbaćeš vremenom :D
Practice makes perfect! :)
Tako je!!!
Mislim da je to najcitiranija defka svih vremena.Ili to ili pederski smajli.
Jebete li što?
Ne znam više šta da pitam... :)
Edit: Ili oba... :D
E moj ti.Nemam gde da nađem sirovinu za jebanje.Na usranom prirodnom smeru prve beogradske ako ima 5 riba ubi me,a ove na plivanju misle da sam previše perverzan.Tužna je sudba moja.Ti?
A vidite kako je tema bila počela napredovati :D
Ne dozvolimo da umre :D
Ja ne jebem. Jebete li vi što?
Hujo ideš u prvu?
'El tamo idete '95 i '93, i '94 sa '92 ili sve 4 godine parna, pa druga smena neparna?
Žalim slučaj Milice, ajd' neću onda da se hvalim... :D
Sve četri godine zajedno.
U kojoj si ti školi?