Tinejdžeri vukajlije

1. JEBI BAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

2. Ja ću sad da lajferišem ^_^
    Skontala sam da smijem da pijem, koooonačno! I idem u subotu na neku svirku, ima da su ubijem i tu počinje moje istinsko lajferisanje. A onda raspust, pa sunčani dani. Divnoooo.

3. Budbaaaaaj, Ceno, maj lav. MWA

Zdra'o, Reme.

4. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR
    :D

5. Tema je tol'ko matora da će uskoro biti ono - Jaoo bože se sećate kad je rikn'o Milošević/Srbija ušla u EU/bio smak sveta/uhvaćen Mladić/nisam uplatio net...

http://vukajlija.com/neki-random-link ... :)

6. Nije toliko matora koliko je piš

7. Normalno kad sam joj ja otac!

8. Dobro, nemojmo se zanositi sad... :D

Mhillice, definitivno si u pravu, nisam ja iz te čupri... ;))

9. Nije rezanje za svakoga, Ćvarak :D Ali uvježbaćeš vremenom :D

10. Practice makes perfect! :)

11. Mislim da je to najcitiranija defka svih vremena.Ili to ili pederski smajli.

12. Jebete li što?
    Ne znam više šta da pitam... :)

Edit: Ili oba... :D

13. E moj ti.Nemam gde da nađem sirovinu za jebanje.Na usranom prirodnom smeru prve beogradske ako ima 5 riba ubi me,a ove na plivanju misle da sam previše perverzan.Tužna je sudba moja.Ti?

14. A vidite kako je tema bila počela napredovati :D
    Ne dozvolimo da umre :D
    Ja ne jebem. Jebete li vi što?

15. Hujo ideš u prvu?
    'El tamo idete '95 i '93, i '94 sa '92 ili sve 4 godine parna, pa druga smena neparna?

Žalim slučaj Milice, ajd' neću onda da se hvalim... :D

16. Sve četri godine zajedno.
    U kojoj si ti školi?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.