Ja ću sad da lajferišem ^_^
Skontala sam da smijem da pijem, koooonačno! I idem u subotu na neku svirku, ima da su ubijem i tu počinje moje istinsko lajferisanje. A onda raspust, pa sunčani dani. Divnoooo.
Tema je tol'ko matora da će uskoro biti ono - Jaoo bože se sećate kad je rikn'o Milošević/Srbija ušla u EU/bio smak sveta/uhvaćen Mladić/nisam uplatio net...
E moj ti.Nemam gde da nađem sirovinu za jebanje.Na usranom prirodnom smeru prve beogradske ako ima 5 riba ubi me,a ove na plivanju misle da sam previše perverzan.Tužna je sudba moja.Ti?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
JEBI BAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Ja ću sad da lajferišem ^_^
Skontala sam da smijem da pijem, koooonačno! I idem u subotu na neku svirku, ima da su ubijem i tu počinje moje istinsko lajferisanje. A onda raspust, pa sunčani dani. Divnoooo.
Evo ti vodi Inter.:)
Budbaaaaaj, Ceno, maj lav. MWA
Zdra'o, Reme.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR
:D
Ma mrzim Inter.Fuj.
Tema je tol'ko matora da će uskoro biti ono - Jaoo bože se sećate kad je rikn'o Milošević/Srbija ušla u EU/bio smak sveta/uhvaćen Mladić/nisam uplatio net...
http://vukajlija.com/neki-random-link ... :)
Nije toliko matora koliko je piš
Odiše kuloćom.
Normalno kad sam joj ja otac!
Dobro, nemojmo se zanositi sad... :D
Mhillice, definitivno si u pravu, nisam ja iz te čupri... ;))
Nije rezanje za svakoga, Ćvarak :D Ali uvježbaćeš vremenom :D
Practice makes perfect! :)
Tako je!!!
Mislim da je to najcitiranija defka svih vremena.Ili to ili pederski smajli.
Jebete li što?
Ne znam više šta da pitam... :)
Edit: Ili oba... :D
E moj ti.Nemam gde da nađem sirovinu za jebanje.Na usranom prirodnom smeru prve beogradske ako ima 5 riba ubi me,a ove na plivanju misle da sam previše perverzan.Tužna je sudba moja.Ti?
A vidite kako je tema bila počela napredovati :D
Ne dozvolimo da umre :D
Ja ne jebem. Jebete li vi što?
Hujo ideš u prvu?
'El tamo idete '95 i '93, i '94 sa '92 ili sve 4 godine parna, pa druga smena neparna?
Žalim slučaj Milice, ajd' neću onda da se hvalim... :D
Sve četri godine zajedno.
U kojoj si ti školi?