Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ajd' vozdra... :D
: Dobro veče :
Dobro veče :D
Дес кецмане, то Милка Цанић фазон силовања црњи са леђа? :)
Pa lepo... :D
Pitao sam te to najviše zbog toga što sam čuo da je Kostić jeo govna za Gambija, da je neopevana seljačina, itd. Pa, reko' da te pitam, al' vidim da nisi imao prilike da ga upoznaš uopšte... :D
Daj mi prekopiraj spisak ovde Matrikse, mrzi me da tražim, čisto da vidim koga sve poznajem od njih.
Taj rad
Gambi je carina!!!
Des Kecmane, burazeru... :)
Gambi mi je jednom rekao da sjašem sa teme sa slikama, a samo sam jednu bila postavila, al' divan čovek, zaista :)
Ja Gambija dosta dobro poznajem, jedno 5/6 puta smo blejali na okupljanjima, što manjim što većim. On i ja smo već standardna ekipa. Dođemo među prvima odemo poslednji i tako to. Tu su još i Fejs, Električar, Energija, Natnat i jebem li ga to je to od nas koji smo od početka do kraja na okupljanju.
Ironija, ili... :)
Djelimično ironija :D
Al' djeluje mi kao okej lik :D
Meni se sviđa što živim u velikom gradu i tako stalno organizujemo neka okupljanja, vrh nam bude :)
Чварак отишао сам раније због такмичења, реме сад ће списак, био је и фејз са нама :)
dub
Remac
mylyca
mussashe
melkijades
zmia
fejzbuk
bobi
katija
crna bo
KT
komercijalni predah
vejv
storma
pajko
zo0m
kamikaza
tarara
neobavesten
dzonovan
frenki
hugo
wojtek
gamby
tetka
samhain
pacow1
stefan kostic
matrix
Dada, delimična ironija... Previše za moj kapacitet... :D
I što ti ponovo glumiš kriminal sa tim slikama, ako tražiš neku crvenokosu, naći ću ti ja... 3:)
Evo me brate, šta ima novo?
Našla sam je ja, ne brini :D
:glumi kriminal sa slikama:
Ma jebeš mene, šta je bilo sa Evom? :D
Ubr, danas sam gledao 2 Fast 2 Furios, gledam je, brate, od onog može sumre, jebote... :D
sos - ne znam ga.
dub - Stiven Sigal fazon, svaki put kad dođe za Bg, odemo na pivo, što znači da je kulj lik.
Remac - ne znam ga.
mylyca - slabo je znam, u suštini je manje hejterski nastrojena uživo nego na sajtu.
mussashe - Ne znam ga.
melkijades - Ne znam ga.
zmia - Znam je slabo, mada sam stekao utisak da je do jaja likuša.
fejzbuk - Moja omiljena magarčina. Njegova sveska za faks i dalje bleji kod mene, sg će tri četiri nedelje. Mnogo dobar lik.
bobi - Ne znam ga.
katija - Ne znam je.
crna bo - Ne znam je.
KT -Ne znam ga.
komercijalni predah - Ne znam je.
vejv - Pričah jednom prilikom sa njom na Skajpu, nije mogla da dođe do reči od Smarka. lololo
storma - Ne znam je.
pajko - Vanabi padobranac, pecaroš, moj čovek bre.
zo0m - Ne znam je.
kamikaza - Ne znam ga.
tarara - Ne znam je, mada znam da ima dobre noge.
neobavesten - Ne znam ga.
dzonovan - Ne znam ni njega.
frenki - E on je trebao da dođe u Bg, al nije, baš mi beše krivo, deluje kao do jaja lik.
hugo - Nindža. Mnogo dobar lik uživo. Znam ga solidno.
wojtek - Bog! Genije. Mnogo gotivan lik, a još gotivniji kad se napije.
gamby - GAMBI JEBE! Mnogo ga gotivim. Zarazio je nas nekoliko Maršalom.
tetka - Tetka mi deluje kao fin momak, znam ga solidno, baš je ok lik.
samhain - Ne znam ga.
pacow1 - Ne znam ga.
stefan kostic - Ne znam ga.
matrix - Ne znam ga.
Ubr, danas sam gledao 2 Fast 2 Furios, gledam je, brate, od onog može sumre, jebote... :D
Ma neću, za sad, nju da muvam, trenutno radim na jednoj drugoj. Tako da ništa od toga.
A mož' sumre, što jes jes. :D