A sad BG ekipa.
Forgetmenot - Komšinica. :) Carica, valjalo bi otići kod nje neki dan, da upoznam njene cimerke. :)
Eneggija - Uvek izbleji do kraja na okupljanjima. Profesorka Nemačkog, gotivna i uživo.
Džimi - Meni iskreno mnogo gotivan lik. Baš mi beše krivo kad je tražio da ga razmoduju, mada pričah sa njim i jasno mi je zašto je tražio.
Uroš - Narodski čovek, pre bi vrk'o nego propustio okupljanje. U par navrata se baš lepo ispričah sa njim. Car.
Messalina - Brojali smo pare na prošlom okupljanju, bilo mnogo, nije mogla osoba dizbroji. Mnogo interesantna osoba. Mesalina rulz.
Ming - Ming car, izgleda baš onako kako sam ga zamišljao. Trudi se da napravi neku normalnu sliku, al mu ne ide.
Nađakbaba - ziljava drugarica, još ziljavija nego na sajtu i do jaja likuša. Toliko.
Burzum - Metalac, lik koji je još gotivniji uživo nego na sajtu.
Tom Ripli - e ovog čoveka moram da nateram da odemo na neko pivo, ostavio onomad baš pozitivan utisak na mene i od tad ga nema niđe.
Pridržinjo - Upoznah ga, nisam mnogo pričao sa njim, mada imam utisak da je skroz dobar lik.
Natnat - Organizatorka. Ona i ja smo jurcali kafiće po gradu za prošlo okupljanje. Super je.
Surovi - Baš je micast uživo. Lololo. Zato me i iznervirao kad se izdrkavao par puta na sajtu, uživo je gotivniji.
Celt - E ovaj čovek me oduševio na reviji. On i ja jedini napisasmo defku na onom panou na reviji definicija. (bio pano tipa definišite ovde), samo je on imao muda da definiše nešto. Baš pozitivan utisak ostavio na mene.
Gvozdenović - Maestro, znam ga jako slabo, al' i to mi dovoljno da kažem da je car. Gambi zna zašto.
Lord Triša - Povučen, stidljiv, al' mnogo dobar lik kad se opusti malo.
Dankan Ferguson - Otprilike onakav kakvim sam ga zamišljao, blejač klasični, gotiva. Možda malo stariji nego što sam mislio.
Penzioner - Još jedan član koji redovno dolazi na okupljanja. Čovek je car.
Barakuda - Slabo ga se sećam, mada čini mi se da beše baš ok lik.
Rockangel - Bolja likuša nego na sajtu.
Lemaja - Još jedan standardan član naše male družine, skroz je kul.
Blek Hol - jedino sam slikao sa njim kao dokaz da je živ. Slabo ga znam.
Mrmun - Beše davno, al ostavio skroz pozitivan utisak na mene tada. Nekako se vidi da je dobrica. llololo
Javio - stari banderaš, car i uživo.
Aksen - Kao Fejzov mlađi buraz, samo malo viši. :) Gotivan lik.
Dotter - Marinko Madžgalj!
Električar - već standardan član naše male družine, čak i ide u mom pravcu kad se vraćamo sa okupljanja. lolololo
Lickitgood - Slabo je znam, simpatična je.
Mrgud - Dobar lik.
Smarko - Moja omiljena Crnogorčina. Lik je carina!
Боже реме, па она ти суграђанка. :)
Bože, Matrikse, pa zar milion ljudi treba da zna? :)
Боже Милице, па по њој се видело да је била на којем окупљању у БГ. :)
jebga sad ću vam pošaljem spisak vukajlijaša koje poznajem, al sačekaćete malo, pošto ih ima oko 60-70.
Hah, tek sam sad provalio, kad si me citirao, da sam pogrešno spelovao furious... :D
Bože, Reme, do zore ćemo čitati :D
Nisam ni ja provalio. :)
Odo' sad, ujutru idem u školu(čitaj: zatvor). Pozdrav svima!
Milice, 'oćeš ozbiljno da ti nađem neku bicuri na netu za sliku, da postaneš mod za par dana... :D
Edit: Ajd' pali, kuckamo se drugom prilikom... :)
Laku noć, Kecman :)
Ćvarak, no more redheads :D
Ne znam šta si zapeo, šta ću ja što mi se sviđa takva kosa :D
Ko je spomenuo crvenu kosu? Ja reko' BICURI! :DD
Biće da sam je ja spomenula :D
No ajde, da vidim tu sliku :D
A sad BG ekipa.
Forgetmenot - Komšinica. :) Carica, valjalo bi otići kod nje neki dan, da upoznam njene cimerke. :)
Eneggija - Uvek izbleji do kraja na okupljanjima. Profesorka Nemačkog, gotivna i uživo.
Džimi - Meni iskreno mnogo gotivan lik. Baš mi beše krivo kad je tražio da ga razmoduju, mada pričah sa njim i jasno mi je zašto je tražio.
Uroš - Narodski čovek, pre bi vrk'o nego propustio okupljanje. U par navrata se baš lepo ispričah sa njim. Car.
Messalina - Brojali smo pare na prošlom okupljanju, bilo mnogo, nije mogla osoba dizbroji. Mnogo interesantna osoba. Mesalina rulz.
Ming - Ming car, izgleda baš onako kako sam ga zamišljao. Trudi se da napravi neku normalnu sliku, al mu ne ide.
Nađakbaba - ziljava drugarica, još ziljavija nego na sajtu i do jaja likuša. Toliko.
Burzum - Metalac, lik koji je još gotivniji uživo nego na sajtu.
Tom Ripli - e ovog čoveka moram da nateram da odemo na neko pivo, ostavio onomad baš pozitivan utisak na mene i od tad ga nema niđe.
Pridržinjo - Upoznah ga, nisam mnogo pričao sa njim, mada imam utisak da je skroz dobar lik.
Natnat - Organizatorka. Ona i ja smo jurcali kafiće po gradu za prošlo okupljanje. Super je.
Surovi - Baš je micast uživo. Lololo. Zato me i iznervirao kad se izdrkavao par puta na sajtu, uživo je gotivniji.
Celt - E ovaj čovek me oduševio na reviji. On i ja jedini napisasmo defku na onom panou na reviji definicija. (bio pano tipa definišite ovde), samo je on imao muda da definiše nešto. Baš pozitivan utisak ostavio na mene.
Gvozdenović - Maestro, znam ga jako slabo, al' i to mi dovoljno da kažem da je car. Gambi zna zašto.
Lord Triša - Povučen, stidljiv, al' mnogo dobar lik kad se opusti malo.
Dankan Ferguson - Otprilike onakav kakvim sam ga zamišljao, blejač klasični, gotiva. Možda malo stariji nego što sam mislio.
Penzioner - Još jedan član koji redovno dolazi na okupljanja. Čovek je car.
Barakuda - Slabo ga se sećam, mada čini mi se da beše baš ok lik.
Rockangel - Bolja likuša nego na sajtu.
Lemaja - Još jedan standardan član naše male družine, skroz je kul.
Blek Hol - jedino sam slikao sa njim kao dokaz da je živ. Slabo ga znam.
Mrmun - Beše davno, al ostavio skroz pozitivan utisak na mene tada. Nekako se vidi da je dobrica. llololo
Javio - stari banderaš, car i uživo.
Aksen - Kao Fejzov mlađi buraz, samo malo viši. :) Gotivan lik.
Dotter - Marinko Madžgalj!
Električar - već standardan član naše male družine, čak i ide u mom pravcu kad se vraćamo sa okupljanja. lolololo
Lickitgood - Slabo je znam, simpatična je.
Mrgud - Dobar lik.
Smarko - Moja omiljena Crnogorčina. Lik je carina!
Kad se setim još nekoga dodajem.
Đe sam ti ja?
Ti si na prethodnoj strani bre. :) Kad sam vas sa ovog okupljanja komentarisao.
A sve kažu kako niko ovu temu ne čita a vid' kako se pronalaze lolololo
Buahahahahaha... Neću, Milice nije za javnost, iako je likuša prelepa... lolol
Mara Munja - viđeh je dva puta, i oba puta stekoh ok utisak. Na četu se najviše sa njom zajebavam.
Enemyofthefreeworld - slabo ga znam.
Narya - dobar lik.
Ludi Čak - e da i on je do jaja, upoznah ga kad i Naryu. Obojica su dobri.
Remorker - zamišljao ga kao moju babu, a ono u stvari normalan dečko. Dobar je lik.
Myth - Car, imao majcu sa svojim svojim nikom.
Pa vidim da je ova poslednja aktivna, pa svratio malo. Nervira me što ne pišu po forumu ovako kasno.
Hipnos - mnogo lepa devojka, malo stidljiva.
Jocko - Dobar lik, prvi put se smorio jer nikoga nije znao, a mi smo bili već stara i uhodana ekipa. :)
Marcipan - ako se dobro sećam crvenokosa devojka. Nisam mnogo pričao sa njom, deluje ok.
Borko - Čovek koji za sebe tvrdi da je fotodegeneričan. Skroz je gotivan čovek.
Ni ođe nije obično u ove sate ovako živo, al' se noćas zainatismo da dođemo do 400-te strane :D
Al' stvarno je mrtvo uveče.
Pošalji mi to na PVT da vidim :D