Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Боже реме, па она ти суграђанка. :)
Bože, Matrikse, pa zar milion ljudi treba da zna? :)
Боже Милице, па по њој се видело да је била на којем окупљању у БГ. :)
jebga sad ću vam pošaljem spisak vukajlijaša koje poznajem, al sačekaćete malo, pošto ih ima oko 60-70.
Hah, tek sam sad provalio, kad si me citirao, da sam pogrešno spelovao furious... :D
Bože, Reme, do zore ćemo čitati :D
Nisam ni ja provalio. :)
Odo' sad, ujutru idem u školu(čitaj: zatvor). Pozdrav svima!
Milice, 'oćeš ozbiljno da ti nađem neku bicuri na netu za sliku, da postaneš mod za par dana... :D
Edit: Ajd' pali, kuckamo se drugom prilikom... :)
Laku noć, Kecman :)
Ćvarak, no more redheads :D
Ne znam šta si zapeo, šta ću ja što mi se sviđa takva kosa :D
Ko je spomenuo crvenu kosu? Ja reko' BICURI! :DD
Biće da sam je ja spomenula :D
No ajde, da vidim tu sliku :D
A sad BG ekipa.
Forgetmenot - Komšinica. :) Carica, valjalo bi otići kod nje neki dan, da upoznam njene cimerke. :)
Eneggija - Uvek izbleji do kraja na okupljanjima. Profesorka Nemačkog, gotivna i uživo.
Džimi - Meni iskreno mnogo gotivan lik. Baš mi beše krivo kad je tražio da ga razmoduju, mada pričah sa njim i jasno mi je zašto je tražio.
Uroš - Narodski čovek, pre bi vrk'o nego propustio okupljanje. U par navrata se baš lepo ispričah sa njim. Car.
Messalina - Brojali smo pare na prošlom okupljanju, bilo mnogo, nije mogla osoba dizbroji. Mnogo interesantna osoba. Mesalina rulz.
Ming - Ming car, izgleda baš onako kako sam ga zamišljao. Trudi se da napravi neku normalnu sliku, al mu ne ide.
Nađakbaba - ziljava drugarica, još ziljavija nego na sajtu i do jaja likuša. Toliko.
Burzum - Metalac, lik koji je još gotivniji uživo nego na sajtu.
Tom Ripli - e ovog čoveka moram da nateram da odemo na neko pivo, ostavio onomad baš pozitivan utisak na mene i od tad ga nema niđe.
Pridržinjo - Upoznah ga, nisam mnogo pričao sa njim, mada imam utisak da je skroz dobar lik.
Natnat - Organizatorka. Ona i ja smo jurcali kafiće po gradu za prošlo okupljanje. Super je.
Surovi - Baš je micast uživo. Lololo. Zato me i iznervirao kad se izdrkavao par puta na sajtu, uživo je gotivniji.
Celt - E ovaj čovek me oduševio na reviji. On i ja jedini napisasmo defku na onom panou na reviji definicija. (bio pano tipa definišite ovde), samo je on imao muda da definiše nešto. Baš pozitivan utisak ostavio na mene.
Gvozdenović - Maestro, znam ga jako slabo, al' i to mi dovoljno da kažem da je car. Gambi zna zašto.
Lord Triša - Povučen, stidljiv, al' mnogo dobar lik kad se opusti malo.
Dankan Ferguson - Otprilike onakav kakvim sam ga zamišljao, blejač klasični, gotiva. Možda malo stariji nego što sam mislio.
Penzioner - Još jedan član koji redovno dolazi na okupljanja. Čovek je car.
Barakuda - Slabo ga se sećam, mada čini mi se da beše baš ok lik.
Rockangel - Bolja likuša nego na sajtu.
Lemaja - Još jedan standardan član naše male družine, skroz je kul.
Blek Hol - jedino sam slikao sa njim kao dokaz da je živ. Slabo ga znam.
Mrmun - Beše davno, al ostavio skroz pozitivan utisak na mene tada. Nekako se vidi da je dobrica. llololo
Javio - stari banderaš, car i uživo.
Aksen - Kao Fejzov mlađi buraz, samo malo viši. :) Gotivan lik.
Dotter - Marinko Madžgalj!
Električar - već standardan član naše male družine, čak i ide u mom pravcu kad se vraćamo sa okupljanja. lolololo
Lickitgood - Slabo je znam, simpatična je.
Mrgud - Dobar lik.
Smarko - Moja omiljena Crnogorčina. Lik je carina!
Kad se setim još nekoga dodajem.
Đe sam ti ja?
Ti si na prethodnoj strani bre. :) Kad sam vas sa ovog okupljanja komentarisao.
A sve kažu kako niko ovu temu ne čita a vid' kako se pronalaze lolololo
Buahahahahaha... Neću, Milice nije za javnost, iako je likuša prelepa... lolol
Mara Munja - viđeh je dva puta, i oba puta stekoh ok utisak. Na četu se najviše sa njom zajebavam.
Enemyofthefreeworld - slabo ga znam.
Narya - dobar lik.
Ludi Čak - e da i on je do jaja, upoznah ga kad i Naryu. Obojica su dobri.
Remorker - zamišljao ga kao moju babu, a ono u stvari normalan dečko. Dobar je lik.
Myth - Car, imao majcu sa svojim svojim nikom.
Pa vidim da je ova poslednja aktivna, pa svratio malo. Nervira me što ne pišu po forumu ovako kasno.
Hipnos - mnogo lepa devojka, malo stidljiva.
Jocko - Dobar lik, prvi put se smorio jer nikoga nije znao, a mi smo bili već stara i uhodana ekipa. :)
Marcipan - ako se dobro sećam crvenokosa devojka. Nisam mnogo pričao sa njom, deluje ok.
Borko - Čovek koji za sebe tvrdi da je fotodegeneričan. Skroz je gotivan čovek.
Ni ođe nije obično u ove sate ovako živo, al' se noćas zainatismo da dođemo do 400-te strane :D
Al' stvarno je mrtvo uveče.
Pošalji mi to na PVT da vidim :D