U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Reme, jbt, koliko ih to znaš :D
Bvdlga - ako se dobro sećam sluša Haus, dobar je lik, nisam mnogo pričao sa njim.
Otaku - mislio sam da je Japanac, kad ono međutim. :D Gotivan mi i on.
http://vukajlija.com/forum/teme/20068?strana=8
'Oću d' umrem.
Mnogo, a garant sam nekog i zaboravio. :) Lolololo
Bingo!
E sad ja da počnem :)
Vesnam - Upoznale se u školi prije 15-ak dana, baš djeluje fina :) Stalno se javimo al' nismo se sa Vuke bolje znale pa i nemamo baš mnogo tema za razgovor :D
Etoooo :D
E da i imam tri ortaka koji su članovi Vukajlije. A brat od tetke je popio trajni još odavno.
Milice, komp mi ima tripove, malopre mi je izbacio eror i ugasio brauzer, sad ne mogu ponovo da je nađem...
Ajd' ček' 5 sekundi...
De si Jocko bre čoveče? :D
Nema me 100 godina :) Navratio malo, smorio se... Rastrgnut sam između vožnje, škole i sviranja gitare. Š'a ima kod tebe?
Tvoj brat može da se vrati, svi su odbanovani kad je uveden novi sistem :D
Ćvarak, ako nađeš pošalji :D
Jocko sto godina nije dolazio i kad ga pomenu odma' dođe :D lolololo
Ništa rastrgnut sam između Vuke, treninga, i pokušaja sviranja gitare. Školu ko jebe, sad mi blejanje.
Čista slučajnost! Ili možda ne? :D
Sviraš na akustičnoj ili električnoj? Kako ide?
Ne :D
Nego kako ona škola roka, je l' se tako bješe zove? :D
Na akustičnoj, Džimi mi dao neke hintove.
Milice banovan je zato što je hejtovao mene, i to zato što nije hteo da ide na sajt više, a ja nisam 'teo taj nalog da preuzmem od njega, bilo gotivnije da me hejtuje nego da ne dolazi niko na taj nalog više.
Da, da :) Pa super je, idem već 3 nedelje, izašli smo i u novinu! :D Ono, opuštencija, svi se zezaju, još nisu krenuli ozbiljno. Fazon 3 bubnjara - dvojica već imaju bend, basista koji ima bend, kontrabasista koji tegli mečku svake nedelje (kul lik inače) i mali milion gitaraca! Divota! :) Pa šta ima kod tebe, Mico?
Solidno ide, tek sam počeo.
Samo sviraj, reme, dok ti prsti ne otpadnu ko meni. Bukvalno mi se oljuštile jagodice, ne mogu da piša... pardon pišem normalno.
ša ima tinejđeri? el rsate nešto?loloo!