Sportski kviz sa ubedljivim primatom od 15000(!!) objava,i "šta slušate trenutno" koja je ispred nas za bednih trista objava.
A realno ova tema neće umreti dok je sveta i veka.
Jok bre more.Pa ti misliš da matorci posterišu po sajtu?
Ne.To su uglavnom dečica našeg uzrasta,koja su čula da je totalno šik imati vukajliju, i onda mi teraju definicije u tri pičke lepe materine sa svojim vicevima, a moderatora nema dovoljno da pobrišu sva govna koja ove ziljavštine okače.
Dakle,SMRT ZILJU NA VUKI!(i to ne na Čubaka,nego na vukajliji.Ak' si gleda' starvorse skapiraćeš valjda).
teo sam da kažem da imate veći izbor da jebete dok ste tinejđeri, kad malo omatorite, jebete samo jednu/og:)
u meni je i dalje taj duh,zato i nisam postao student(poslusna picka)
'Jutro
'jutro, Hujo...
Vidim ovde baš bilo živo noćas.
Kako je?Kako žena kako deca?
Ma da, banuli matorci... :D
Evo, teško, ovaj mlađi, pizda mu materina, glup k'o noć, al' šta ćeš - geni. Vuče na majku, samo tako... :D
Lololo važno da majka zna da se jebe.
EDIT:OOOUUU JEAAA!Reservoir dog mi je ostavio pozitivan komentar na defku!!
U jebote, a ja sad pričam s tobom. Sad mogu dumrem spokojno. :)
Al pričaš,razgovor je dinamičan do moga.
Na svakih sat vremena po jedna objava.
Važno da tema ne umre.
Ma zauzet sam, putujem našim ''prohodnim'' saobraćajem... :D
Sad sam pregledao forum.Ne da nam tema sabija,nego je treća najpopularnija na sajtu.
Možda, ali ova tema nikad neće umreti jer nema određenu temu, odnosno dođe k'o zamena za čet... :)
A koje su prve dve?
Sportski kviz sa ubedljivim primatom od 15000(!!) objava,i "šta slušate trenutno" koja je ispred nas za bednih trista objava.
A realno ova tema neće umreti dok je sveta i veka.
To. DOK JE VUKE, BIĆE I TINEJĐERA! :D
Važno da ima neiskvarenih,neziljavih tinejdžera.E to je već malo teže.
pA neeYe nEek0 zHeEljAw 0wDey... :Đ
Owdey neeye.Alee dalee meesleesh da $mo na$ desetak jeedeenee teenEjdžere na Wookee?
pA jeDeEnEe koEe m0gHoO dHa sE nAz0wOo neZheEljawy sMho nHas dHeSetack...
Edit:Aj' da prestanemo ovako da pišemo, bole me oči... :D
Jok bre more.Pa ti misliš da matorci posterišu po sajtu?
Ne.To su uglavnom dečica našeg uzrasta,koja su čula da je totalno šik imati vukajliju, i onda mi teraju definicije u tri pičke lepe materine sa svojim vicevima, a moderatora nema dovoljno da pobrišu sva govna koja ove ziljavštine okače.
Dakle,SMRT ZILJU NA VUKI!(i to ne na Čubaka,nego na vukajliji.Ak' si gleda' starvorse skapiraćeš valjda).
EDIT:moram u školu.Aj ćao.
Znam Hujo, nEsam pajglu... :D
U fazonu, k'o razume, shvatiće... Samo što je druk'čiji akcenat, ovde ti je Vuuuki, a ođe je Vúki. :D
Edit: http://vukajlija.com/rastimo/309896
primer br. 1.
Edit 2: Ajd' ćao.