Tinejdžeri vukajlije

1. Laku noć, Reme :)
    Mwa mwa zilj zilj

2. 21 godina u junu?da li sam i dalje tinejdzer ili mator konj?osecam se i ko jedno i ko drugo

3. A što su Železnice Srbije na rasprodaji iza vas, to vas ne zanima ! :)
    Pakovanje sa šinama, vozićem i daljinskim upravljačem.

4. 21 godina u junu?da li sam i dalje tinejdzer ili mator konj?osecam se i ko jedno i ko drugo

Nisi ni jedno ni drugo :D
    Al' ođe su svi dobrodošli lololo

A što su Železnice Srbije na rasprodaji iza vas, to vas ne zanima ! :)

Ni što je ona plavuša sama dok oni poziraju :)

5. Ni što je ona plavuša sama dok oni poziraju :)

Smarko i reme NE ONODE! :))) :P
    A i gle kol'ko imaju perut.

6. Onode onode? :D
    Perut ih zajebala. 'Vak'i moNci al' ne možeš ih pomazit' po glavici.

7. Onode onode? :D

Onode. ;)

ne možeš ih pomazit' po glavici.

Hm hm... Mm ? Khm, ahm. Kmm hm. Puh. :)

8. Znala sam da će na kraju ispasti dvosmisleno -.-

9. Mora tako, ovo je Vukajlija, neje Finska :)

10. Svidja mi se ova tema, samo je problem sto kasnim 3 godine. Mada, ako pitate moju okolinu rekli bi vam da za neke stvari nisam dorastao ni detetu od 4 godine, ako se druzite samnom shvaticete da vise neozbiljnu osobu od mene ne mozete naci i ako me ostavite sa nekim detetom maximalno 7 godina uzrasta, tu nastaje tuca obavezno, ako ne tuca onda igranje nekih retardiranih igara kojima ne pripadam. A ipak imam 21 godinu, primate li me deco? :)

11. Beli upravo si ženama utabao put valjkom iz Kolubare za pljuvanje po muškoj zrelosti. Nehvala ti brate.

12. Mora tako, ovo je Vukajlija, neje Finska :)

Navikneš posle nekog vemena :D lololol

Beli, malo ti je nezgodno vrijeme za predstavljanje s obzirom da nas je dvoje-troje :)
    Al' svakako da te primamo (opet dvosmislenost) jer su ođe svi dobrodošli :D

13. @Бели Лооди Зник
    ođe idu samo oni koji NE JEBU, kao što su ti tinejđeri...
    ja svratim ponekad da ih uputim da treba da se trse dok su mladi, ali oni me ne slušaju:)

14. Al' svakako da te primamo (opet dvosmislenost)

Aaa neće biti ovo dvosmislenost, množina je ovo mlada damo a na temi smo ti i ja, ne računajući Belog, koji je tek stigao :)

EDIT: I buxnomaniak, koji će se složiti samnom.

15. Vidiš, buxnomaniak nije jebao kao tinejđer i onda sad dođe ođe da se prisjeti nejebačkih dana :D lolololololo
    Bez tebe i Lakija ova tema ne bi imala smisla :D

16. Aaa neće biti ovo dvosmislenost, množina je ovo mlada damo a na temi smo ti i ja, ne računajući Belog, koji je tek stigao :)

Ma bjež' bre, mene nelegalnu si našao da zajebavaš :D
    Ja sam samo kulturna i 'oću da poželim dobrodošlicu novim tinejđerima :D Al' ne na taj način! :D

17. Ajde ti aperitiv i sve po redu a ja odo da zanoćim :)
    Laku noć svima.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.