Tinejdžeri vukajlije

1. Ali nije to to, ja bas volim kad je bass.. a ne kad ga svira kao gitaru...

2. Pa kad divljaci ne mogu jednu normalnu stvar da urade.
    Overi Petruccija(vodeća džitra) kako svira,on je tek nenormalan.

3. Malo previše trešerski vokal za mene.

4. Treserski? Nemoj da prdis. Slusam thrash vec godinama, ovo nije ni nalik tome ;)

5. Milica Dholl
    Oni su zapravo crew ali drze treninge

Да.Откад је Узвик Кру био у "Ја имам таленат",и Рекогнајз Кру и Џаст ту кул Кру и Анбрејкбл Кру су отворили школу брејка,па како би смо се проширили,и ми смо то урадили.Ако си гледала "Ја имам таленат",Александар Марковић и Илија Антић,који су прошли до финала,су "припадали" Студентима док се нису прославили и отворили своју школу Ту Хот Фор Стејџ,али то је само школа.Некада је у Шапцу постојао Ту Хот Фор Стејџ кру,али су се међусобно покачили,и сада верни чланови Ту Хот Фор Стејџа одатле су постали власништво Студената.Ето. :D

6. Gledala sam ove iz J2C-a i jednog lika iz Unbreakable-a na nekom takmicenju davno. a bilo mi je prekul kad su napravili Uzvik. Bili su dobri, zao mi bilo kad su ispali. A i svi se druze, isto su k'o jedna velika familija.
    Bili su dobri i Aleksandar i Ilija ali sranje ako su sve bacili u vodu zbog slave, cega li vec. A cula sam i za njihov 2Hot4Stage.
    A nisam bas imala prilike da gledam Studente, ovih ostalih ekipa sam gledala neke trejlere i snimke a od njih bas nista :D Kad budem imala net pogledacu.
    A dolazili su ljetos u Podgoricu ova tri krua, ne znam jesu l' bili Studenti, na godisljicu ove ekipe iz Herceg Novog, 853. Isli su cesto na te betlove po Srbiji, mozda si cuo za njih. I prvi veci betl u CG i naravno ja nisam mogla otici. :D

7. Jel vi to nama namerno lupate kontru na ovo sektašenje?

8. lolololo
    Hujo, mi smo poceli o ovome jos prije vas :D

9. Viđe stvarno.
    JEBANJE KRAVA 4LIFE!

10. Ovo je ozbiljna tema! :D Pricamo o nasem hobiju, a ne o ubijanju krava i tim sektalikama. ljolj

11. Milica Dholl
    ne znam jesu l' bili Studenti

Били су,али не на годишњици,већ на отварању Њу Јоркера.Ја сам тад био на мору,па нисам отиш'о.

SmradHujo
    JEBANJE KRAVA 4LIFE!

Факјеа!

12. Dao mi kizo inspiraciju.Samo pogledajte kako loži ove likove
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/80113

13. Ista stvar. Bila na moru pa mi bio smor da idem do Pg i nazad.
    A ne sjecam se otvaranja, da sam znala sigurno bih isla da to gledam :D

14. Нисам сигуран који је град био у питању. :/

15. Ako mislis na ovaj u Crnoj Gori onda je Podgorica :D
    A mislim, al' nisam sigurna, da sam na nekom sajtu gledala slike sa otvaranja, bilo je dosta plesaca i tako toga :D Mozda je to to, davno sam gledala pa se sjecam kroz maglu.

16. Sloboda varg vikernesu !

17. Били смо на отварању у Краљеву,Новом Саду и Црној Гори.Ја сам баш тај у ЦГ-у пропустио,а на ова 2 сам рокао. :D
    Иначе,које си годиште?

18. Sloboda varg vikernesu !

Jel i to neki vid sektašenja!

19. '94.

Lord, jes' ti tinejdjer?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.