Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A za Rusiju sigurno.
Замисли да идеш још додатних 8 км сваки дан у школу :)
Зајеби потенцијално увек имај највеће циљеве хД
Samo se ti sprdaj, pa kad za par dana bude bilo JA PAMPRČIM EMO CAVE...
Đes, Crno-Beli. :)
Pa, polako, bre, ljudi, tek smo se danas smuvali... :D
Edit: L0L-e, ja imam ortaka iz Starčeva... Ne znam da li je dalje, ali sigurno znam da nije BG.. .
Djes Beli.
CVARAK SATIRE EMO CAVE!
Potencijalno.
Cvarak, bez lazne skromnosti, molicu :D
Hujo, ne budi pesimistican, treba da podrzimo naseg druga Cvarka u satiranju emo cava.
Jeste.
JA ZLOSTAVLJAM! :D
http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/6734169/varak-me-Potencijalno-satire.jpg?imageSize=Medium&generatorName=emo
CVARAK SATIRE EMO CAVE I MICE SISKE S OKA! lololololo
JA PIJEM KAFU!
LAAAAAKUUUUUUUUUUUUU NOOOOOOOOOOOOĆ SVIRAAAAAAAAAAAAAAAAAČIIIIIIIIIIIIII PESMOOOOOOOOOM STEEEEEEEEEE MEEEEEEEEEEEE OPIIIIIIIIIIIIIIIIIILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Au, reme, koja droga... :D
Edit: Hahahaha, Hujo, mimdžijo.
Dobar si, al je više nešto nalik ovoj:
http://4.bp.blogspot.com/_2iSSI8Mqc5c/SRT4FPGdvUI/AAAAAAAAABk/3RjXvgDKcYI/s400/blonde_emo_girl.jpg
Reme raspjevan k'o i uvijek :D
DROGUUUU NE KONZUMIRAAAAAM JAAAAA OVOOO MI URADIIIILAAAA JEDNAAAA DEVOOOOJKAAAAA! I SAAAAD SREEEĆAAAAN POOOO VUKIIII PEVAAAAAAM, I BEZOBRAZNEEEEEE SNOOOOOVEEEEE SNEEEVAAAAM
Opaaa, i ti, a? :)
Cvarak, ovo moras jebat' ololololo
Reme, jes' i ti neku emo cavu nasao? :D
Reme je garant dovatio neku seljanku iz marinkove bare.Zna on šta valja.
EDIT:Ala pišeš,sto na sat.
Ja, ja dovatio neku ciganku što je tu blejala u kontišu. Olololo
e Čvarak dobra ti riba ako tako izgleda. :)
lolololol
Mhill, čisto da se razumemo, nije to ona, samo liče... :)