U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jo, Trišo!
Jo, jo
Šta se radi, ma niga?
Ma evo ništa, preživljavam danas. Sad mi kreće ispitni...
Ma ne pričaj mi ništa o učenju, buraz, sve sam usr'o u 2. polugođu, ne zna se da l' i'am više neopravdanih ili abera... :))
Onda ništa o školi onda :)
Naravno. :)
Kako bleja, kako pičke, kako ćale, keva, žena, deca? Jebeš li što, ako ne jebeš, ŠTO ne jebeš? Zato što nemaš koga ili te jednostavno boli kita za to? Itditd... :)
Ja se vratio.
Slaba bleja, nemam pičku, porodica u redu, ne jebem jer sam nenaviknut na tu radnju...
Đes Hujo, braćala.
Kako, bre, ne jebeš, ja bio ubeđen, valjda zbog nika, da klistiraš...
Zdravo.Vidim ova moja dolazila.I dobila keca iz istorije.Pih.Vidim pomalo živne ovde.Ja neću biti tu često al ću ponekad da navratim.Eto.
lololololo
Jeste, kec k'o s kruske. Eh da sam mogla uzeti tvoj mozak tih 15 minuta :D
Kako si mi ti, Ceno maj darling?
Prestao sam da se opijam po svirkama i vratio se sportu, tako da dobro je.Ti?
Ja nastavljam da vodim svoj nezdrav zivot iako sam prehladjena a ubrzo cu da dobijem bronhitis od alergije, tako da su pocela pluca da me bole. To ti je karakter lololo
Ostalo je dobro. Raspust je, pada kisa, brinu me sitnice al' se ne nerviram, zapravo odlicno mi je.
Kako je tebi srce?
Dobro je.Još uvjek kuca.
Ah, već si mi srce uzela i nije ti malo?
Kako je ovo paćenički zvučalo...
Zdravo svima prisutnima :)
E'o i mene.
malo?
Kako je ovo paćenički zvučalo ...
Hahahahaha otkad si me ozenio srce ti je oslabilo. Vidis da 'ocu i mozak da ti unistim :D
Ja ću se pokupit, sutra se ustaje rano.Mwa maj lov.Baj evribadi els.
Ajd laku ti noć želim.