Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Realno.Cule legenda.Zauvek ću pamtiti
Jedna od najboljih defki.
Cule car. Al' ja sam carina, lolololo zaebavam se. :) Mada sam samo realan
50 objava,40 iserotine pod kaps
lokom.
Realno.
Meni je ova tema posebno draga sto svakakve gluposti mlatimo, ne pitamo se s mozgom a nema ko da nam kaze da smo glupi. Jednostavno se izivljavamo i pisemo sto nam prvo pada na pamet.
JA KAPS LOKUJEM!
I odavno Cula nije bilo. Trebao bi doci da nas uozbilji. lololo
JA SAAAAAAM JAAAAA JEREEMIJAAAAA PREZIIIIVAAAAM SEEE KRSTIIIIĆ
Vise nas ni nema u javnim temama. Koja nepravda. Nisam se ovako zalosno osjecala od proslog utorka kad sam ostala bez interneta.
Pa normalno da nas nema kad igre nisu tamo.
http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/files/20081115/pravoslavni_krst_wide.jpg
IIIIIIIIIIIIIIIŠ SOTONE, VRĆITE NAM TEMU MEĐ JAVNE!!!2
Ko poslednji, pobednik je u javnim iako je u igrama. Vel'ka nepravda za tinejdjere.
Mislim da nam ni matorci vise nece dolaziti.
Plasim se smrti ove teme.
Ovo je tezak period za nas tinejdjere.
Ali uprkos svemu TINEJDJERI I DALJE JEBU!!
U MILICE U MILICE DUGE TREPAVIIIIIICEEEEEEE!
Sad mi nesto pade na pamet :D
Kako se zoves ti? :D Reme ti je nadimak il' sta?
Reme mi je od Remenski, a ime mi je Nikola
Tinejdžeri, jebete li šta?
JEBEMO KUME!!!2 JA NAJVIŠE, ZATO NAS I PREBACIŠE U IGRE!!!2
Znaš kako, kume - moraćemo svi da se ujedinimo (jebači i tinejdžeri) i da se suprotstavimo diskriminaciji. Moraju da nas vrate u aktivne teme. Ja kad jebem hoću i da to podelim sa svima!
UJEDINJENI JEBACI I TINEJDJERI!
Ja tinejdjerisem i 'ocu to da podijelim sa svima.
PRAVDA ZA TINEJDJERE I JEBACE.
Reme, imas fino prezime :D
JA JEBEM SVAKODNEVNO!!!2 I JAKO, I U POSLEDNJE VREME SAM AKTIVAN I NA JEDNOJ I NA DRUGOJ TEMI!!!2 JEBANJE I TINEJDŽERE U JAVNE TEME I DA UVEK BUDU PRI VRHU!!!!
PRAVDA!
PRAVDA ZA TINEJDJERE JEBACE!
Čekaj, Milice. A za jebače?
I za njih, ali to sam vec pomenula. Tinejdjere, jebace i tinejdjere jebace.