Tinejdžeri vukajlije

1. Dobra, dobra. Nego, Milice, jebeš li ti? Ako jebeš, koliko to jako možeš da radiš?

2. Ja ne jebem. Samo saosjecam sa jebacima koji su diskriminisani kao i tinejdjeri.

3. Dobro. I to je nešto.

4. Mora se od necega poceti lololo

5. Pa da. Znaš kako, prvo podržavaš jebače a posle im se pridružiš. :)

6. Al' prvo da se izborimo za njihova prava :D
    Nego, svidja mi se tvoj nik. Prvi diJo. Podsjeca me na sestru jer je ponekad zovem Kiko.

7. Ma izguraćemo mi teme u aktivne sigurno. Sve na meni je lepo, pa i nik. :)

8. lololo Vidim i skromnost te krasi :D
    Tinejdjeri i jebaci ce opet biti aktivni. Jebacemo i tinejdjerisati aktivno dok je Vuke. Tacka.

9. To je samopouzdanje. :)
    Nemoj da stavljaš tačku, stavi uzvičnik. Tako te svi shvataju ozbiljnije.

10. Добродошли у Игре.

11. Dobro. Jebacemo i tinejdjerisati aktivno dok je Vuke. Uzvicnik.

Bolje vas nasli, Mylyce.

12. Jebacemo i tinejdjerisati aktivno dok je Vuke. Uzvicnik.

Tako! Vidiš kako sad sve to ozbiljnije zvuči.

13. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEBEM TI KOJE LOŽANEEEEEEE, ZNAČI VRTIM ONA DVA CARA VEĆ PAR STRANA U KRUG, DA LI NE KAPIRAJU DA IH ZAJEBAVAM?!

14. Kume, pa ja ti zato i dajem podršku. :))))
    Meni je najjače kad neko sve ovo shvati preozbiljno. Ne mogu da ga ne zezam.

15. realno, ja umirem, pa pogledaj šta im radimo. :)

16. hahahahahahaa, jebena fora! :)))) Oni misle da smo mi ozbiljni pa se trude da isteraju svoje. Moramo još malo. :))

17. Sad zvuci ozbiljno. Pomislio bi neko i opasno.

Vi to o kurcu i picki?
    Jebem ti, kako ovo odvratno izgleda napisano osisanom latinicom. Jebem ti i 'vakav telefon.
    Meni je sva vulgarnost iz te dvije rijeci nestala. Toliko puta izgovoreno da gubi svaki smisao i postaje nesto normalno kao 'dobar dan'.

18. Pa Milice pogledaj šta im radimo, ono je havarisanje. :)

19. Kiko ubismo ih, ovo je jebanje na najgori mogući način.

20. Milice, kurac i pička! To sam te samo pozdravio. :))))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.