Tinejdžeri vukajlije

1. Dobra, dobra. Nego, Milice, jebeš li ti? Ako jebeš, koliko to jako možeš da radiš?

2. Ja ne jebem. Samo saosjecam sa jebacima koji su diskriminisani kao i tinejdjeri.

3. Dobro. I to je nešto.

4. Mora se od necega poceti lololo

5. Pa da. Znaš kako, prvo podržavaš jebače a posle im se pridružiš. :)

6. Al' prvo da se izborimo za njihova prava :D
    Nego, svidja mi se tvoj nik. Prvi diJo. Podsjeca me na sestru jer je ponekad zovem Kiko.

7. Ma izguraćemo mi teme u aktivne sigurno. Sve na meni je lepo, pa i nik. :)

8. lololo Vidim i skromnost te krasi :D
    Tinejdjeri i jebaci ce opet biti aktivni. Jebacemo i tinejdjerisati aktivno dok je Vuke. Tacka.

9. To je samopouzdanje. :)
    Nemoj da stavljaš tačku, stavi uzvičnik. Tako te svi shvataju ozbiljnije.

10. Добродошли у Игре.

11. Dobro. Jebacemo i tinejdjerisati aktivno dok je Vuke. Uzvicnik.

Bolje vas nasli, Mylyce.

12. Jebacemo i tinejdjerisati aktivno dok je Vuke. Uzvicnik.

Tako! Vidiš kako sad sve to ozbiljnije zvuči.

13. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEBEM TI KOJE LOŽANEEEEEEE, ZNAČI VRTIM ONA DVA CARA VEĆ PAR STRANA U KRUG, DA LI NE KAPIRAJU DA IH ZAJEBAVAM?!

14. Kume, pa ja ti zato i dajem podršku. :))))
    Meni je najjače kad neko sve ovo shvati preozbiljno. Ne mogu da ga ne zezam.

15. realno, ja umirem, pa pogledaj šta im radimo. :)

16. hahahahahahaa, jebena fora! :)))) Oni misle da smo mi ozbiljni pa se trude da isteraju svoje. Moramo još malo. :))

17. Sad zvuci ozbiljno. Pomislio bi neko i opasno.

Vi to o kurcu i picki?
    Jebem ti, kako ovo odvratno izgleda napisano osisanom latinicom. Jebem ti i 'vakav telefon.
    Meni je sva vulgarnost iz te dvije rijeci nestala. Toliko puta izgovoreno da gubi svaki smisao i postaje nesto normalno kao 'dobar dan'.

18. Pa Milice pogledaj šta im radimo, ono je havarisanje. :)

19. Kiko ubismo ih, ovo je jebanje na najgori mogući način.

20. Milice, kurac i pička! To sam te samo pozdravio. :))))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.