Tinejdžeri vukajlije

1. Kurac, Kika! :D

Citala sam sad, razvalila sam se od smijeha kad sam procitala za impotentan i odsijecen kurac :D

2. hahahha, ja se tome i dalje smejem. :)))) Jesi li pročitala ono za prst i uvo?

3. Nisam to :D Ajd' kopiraj mi da ne trazim :)

4. Evo, Milice.
    Valdemire, a šta ćemo kad nas zasvrbi uvo? Ja imam nagon da u njega nabijem prst i da se počešem.

5. Reme počinjem da mislim da me zajebavaš.

Jebeno ne mogu da dišem, umireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.
    LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLO

6. Kume, ja se i dalje smejem tome. Mislim da sam probudio komšiluk.

7. Ahahahahaha koja fora za uvo :D

A ovo za zajebavanje kad sam procitala ostala sam bez vazduha. Jos se smijem.

8. i ja isto. :) Umireeeeem, Au Kika brate, kol'ko jak trol! :) Svaka čast buraz. :)

9. Ej, izjebali smo ih rečima. Jebanje i kurcem bi im bilo previše! LMFAO

10. Vidi, bre. Neće više da objašnjavaju. :)

11. Sad sam sve procitala, fino ste trolovali :)
    Sad odoh, laku noc.
    Kurac! :D

12. Laku noć, pičko. Olololo. :) laku noć Milice. :)

13. Zar ne rekosmo da je picka i kurac nesto kao pozdrav? :D Al' moze i ovako. Laku noc, picko beogradska :D

Taman sjedoh da gledam nesto na TV-u i zavrsi se. Ne spava mi se i nemam sta da radim.

14. JA RANORANIM!

Edit: Jebote, ja tek sad izvalio da nismo više u javnim temama!
    Ovo je nepravda!
    Mi smo treća tema po veličini!
    Diskriminišu nas jer smo tinejđeri!

15. Forum → Igre na forumu
    Tinejdžeri vukajlije

ОЛОЛОЛОЛ

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.