U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jocoooo! Meni si nedostajao, nisam te dugo čulaaaaaa... :D Strašno. :D
A ovako ga čuješ sve vreme.
Da znaš da da, Hujo, nekoliko sati dnevno ponekad. :D
Ti s' dete prsla načisto.Jel to samo kad nisi na lekovima,ili stalno?
ALI OZBILJNA SAM. :D Čet na fejsu! :D
Svi mi čujemo jocu u nekom kutku svog uma.
Ovo gore je bilo sprdanije.Ali i kad čitaš ono što je napisao na fejsu,ti ga ne čuješ.
Odo ja sad,vraćam se za 20ak minuta.
Okruglo dvajes'.Tuj sam.
Dobrodosao nazad, hujo, brate. I kako je? Jel' smo izgubili neke tinejdzere?
Ja sam tu. Specijalno zobg Joce. :P
Dobrodošao nam ti nazad.Ja s' teme nisam odlazio na duže od dan-dva.
A ne znam kad s' poslednji put bio,ali culetu su zazviždala jaja za nas,cenotaphu ne radi net, pametnice i komercijalne nema odavno,i matriks i džanki su prestali da dolaze.
Ovo je uzasno... Ovo je bio masakr, ili sta?
Gah, lajfovanje nam uze najbolje ljude... Valjalo bi regrutovati nova lica, al' kako? Kako, pitam vas!?!
Avaj.Beda.Nas redonoh ostalo troje-četvoro,plus još tolko koji banu jednom u 2-3 dana. Nedovoljno.A kako to rešiti,ne znam.
Zar Culle više ne dolazi? :( A on je tako sladak dečkić.
Culeta nema jako dugo.Ostadosmo milica dholl,čvarak(upoznaćete ga),ponekad reme. sem nas su svi samo povremeni.
Pa animirati temu, dodati nove rasprave, stalno postovati da bude u vrhu aktivnih javnih tema, itd.
Da pricamo dozivljaje sa zurki, iz skole, ili sta?
Tu je najveći problem.Ne znam da li si primetio,ali prebačeni smo na igre. A igre se ne pojavljuju u javnim temama.
MOLIM?!?! IGRE?!?! BLASFEMIJA!
Ko je to uradio?
Mylica.Dabog da joj izgoreo levi brk.
Jesi li se zalio upravi?