Tinejdžeri vukajlije

1. Nego kako si mi ti?

2. Fino.Trenutno.Al' neću biti fino sutra kad budem morao ujutru u školu,jebo ih štrajk da iha jebao.

3. Zar još štrajkujete? Ili to odrađujete subote zbog štrajka?
    I ja sam fino, hvala na pitanju. :D

4. Odrađujemo.A zvanično nije ni gotov štrajk,nego zamrznut.Što kolko ja znam treba da znači da zakonski ne možemo da radimo.Kreteni,svi do jednog.

5. Koje jebanje u mozak.

6. __________________________________________________

Vreme smrti: 23:06
    Ubile je igre.
    Pokoj joj duši. Pravda za temu "tinejdžeri Vukajlije".
    Amin.

7. Znam, oćeš li da održiš posmrtni govor Pekky? :)

8. Ih, pa ja sam tek poneki put svraćao ovde, a ni ne pripadam vašoj generaciji. Ti imaš tu čast. :)

9. Dumrela je draga nam tema,ubivena nečasno od strane grešne brkate žene.čije ime nećemo izgovarati.Ja,kao otac joj,bol osećam duboko u srcu svom.Takođe ovim putem izjavljujem saučešće ostalim tinejdžerima,posebno da napomenemo remea,mhilicu,čvarka, cenotapha,džankija,matriksa,vesnu, i davnih nam dana culeta,maloletnu,pametnicu,i jocu šveđanina.Poručujem vam - molite se da u paklu ne završi,i pored greha požude i pedofilije koji su na njoj vršeni.Sad idite,tinejdžeri,i nosite sa sobom teren pale teme.

eDIT:Ne ostajem,moram muzičko da učim,sutra u 8 ujutru moram da odgovaram.

10. Mhillica sa 2 L! Paracinac nije dolazio 'iljadu dana. A ni Matrixa nema, sto me cudi.

Pokoj ti dusi.

11. Dok ovo pišem, srce mi se cepa od bola i tuge, suze mi na oči naviru iako si imala dug i sadržajan život i veliki broj svojih pratilaca i sledbenika, ostavila si nešto za sobom. Nakon duge i teške bolesti, još onomad kad te je jedna moderatorka gurnula u komu, a mi te čuvali, i priključili na aparate, ovo je postalo izvesno. Oj temo, zašto si nas napustila. Odavde smo potekli, ovde smo naučili kako se jebe, kako se pišu fantastični tekstovi, kako se voli i kako se mrzi, ovde smo naučili sve. Šta dalje? Kako provoditi sate na Vukajliji? Kako preživeti? Umrla si pred sam kraj svog života. Zašto? Zašto nisi mogla da izneseš ovu nolajfersku generaciju do kraja? Zašto nisi.... Pričao bih ja još dugo o tebi, ali mi naviru suze na oči i ruke mi se tresu. Molićemo se Kaizenu za tebe. Amin.

Sa verom u Kaizena i nadom da ćeš kao i Isus, nakon smrti u petak i ti da se vratiš među žive u nedelju. Amin.

12. Veliki petak nam je poslednja nada.

13. Ovo lepo vreme nam uništi temu!

14. Ima logike. Fino vrijeme pa se bacili na lajferisanje.

15. A gde ću ja da se reklamiram?pa od mojih 'iljadu ipo postova,'iljadu i trista je ovde!

16. Nemojte da se nervirate.Biće boljih dana.

17. Da, cekajte da padne kisa...
    I povratak Paracinca!
    Kako je, tinejdzeri moji? Sam vam nedostajao?
    :D
    O... o Boze... Ovo je uzasno...
    SESTRO!!! DEFIBRILATOR!!! INSTRUMENTE!!! TEMA NECE DA RIKNE DOK SAM JA OVDE!!!

18. Fakjea.Doktor pod kojim nijedna tema nije izgubila živbot se vratio.
    Opet nisam došao da ostajem,nego da vas overimAl' doći ću večeras.Budite tu.

EDIT:Još jedno fakjea.Frenki me turio na omiljene komentare i postove http://vukajlija.com/i-trotoar-kad-se-uredi-izgleda-veci/323050#comment_1010193

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.